Helende Chakra Reis

Door: Triade Travel  09-03-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Meditatie, Spiritueel

8-daagse helende chakra reis naar Luxor

Deze intensieve reis zal in het teken staan van het onderzoeken van je eigen chakra's door middel van oefeningen en visualisaties met als doel de chakra’s te openen, te helen en te laten samenwerken. Tijdens deze reis bezoeken we diverse tempels en graven in en rond Luxor waarbij de energie aansluit bij de chakra's.
Nieuw in het programma zijn de graven bij de Hatsjepsut tempel en de tombes van El Kab. De Luxor tempel, Medinet Habu, de kleine (gerestaureerde) tempel gewijd aan Thoth en de schitterende (ook gerestaureerde) Hathor tempel in Dendera op het programma en meer. Deze laatste tempel is buiten het feit dat ze prachtig is ook werkzaam op maar liefst 2 chakra's. Wij zullen er dan ook tijdens deze reis een hele dag verblijven om zo optimaal mogelijk van de energie gebruik te maken.

Voor leveringsvoorwaarden en reisdata: zie de website

 

 

Trefwoorden: Chakra, Chakra’s, Egypte, Healingen, Meditatie, Mediteren, Persoonlijke Ontwikkeling, Spiritueel, Spirituele Reis, Spirituele Reizen, Tempels

Andere producten en diensten van Triade Travel

09-03-2013

Tarot Curussen en Tarot Consulten

Tarot cursus en tarot consult


09-03-2013

Chakra Workshop

Intensieve Chakra Workshop


09-03-2013

Training Helder Waarnemen

Training Intuïtieve ontwikkeling / Helder Waarnemen


02-06-2011

Wellness Reis

Kleine groepen , bezoek aan onbekende prachtige plekken. Over het algemeen rustig genieten van de bronnen en baden. Meer tot jezelf komen.


02-06-2011

Vakantie Egypte, Engeland & Schotland

  Triade Travel   biedt   begeleiding voor het ontwikkelen van je  talenten, gaven,   intuïtieve of paranormale vermogens en je Bewust Zijn. Alle   reizen zijn gericht op het zelf ervaren en zelf toepassen van wat je aangereikt krijgt. Er worden plaatsen bezocht die minder bekend zijn waardoor het rustig(er) is en er wordt vooral de tijd genomen! om de oude plekken te bezoeken. Er kan gewerkt worden met Astrologie & Tarotkaarten en er is rui