Tuinkamer De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brouwersgracht 30 , 2512 ER 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Tuinkamer De

De Tuinkamer maakt deel uit van de meer dan 365 jaar oude Stichting de Hof Van Wouw, een mooi bewaard gebleven hofje van liefdadigheid dat als een oase van rust in de Haagse Binnenstad is gelegen. Er is naast het monumentale complex ook een prachtige tuin aanwezig (De Tuin der Hesperiden) waarin de gasten heerlijk kunnen ontspannen.

In dit mooie, historische complex in Den Haag dat heel veel sfeer uitademt, bevindt zich de Tuinkamer.

U kunt deze locatie bijvoorbeeld gebruiken voor uw vergadering, bedrijfstraining, bruiloft, high tea, receptie, diner, buffet en borrel.

Hoog in het vaandel staat bij ons een hele persoonlijke verzorging van de gasten. Het is geen doorsnee locatie. We proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen met maatwerk arrangementen. De Tuinkamer is ingericht met antieke meubels, er is veel groen. Het is alsof je buiten bent midden in het drukke stadsgewoel. Mensen noemen het een Haagse parel en een oase van rust in de binnenstad.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/denhaagdetuinkamer/
Twitter: https://twitter.com/regentesjeanne

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tuinkamer De in Brouwersgracht 30, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2512 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lunch diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Lunch per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2512 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817408]