Vansteijn Lijsten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stevinstraat 133 , 2587 ED 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Vansteijn Lijsten

In onze winkel vindt U een ruime keus aan lijsten, van klassiek tot modern, passe-partouts en glassoorten. Wij lijsten verschillende zaken in: borduursels, foto’s, posters, grafiek (zoals gravures, etsen, zeefdrukken, litho’s en houtdrukken), tekeningen, aquarellen, schilderijen en zelfs driedimensionale objecten.
Ook verzorgen wij het opknappen en restaureren van (ornament-)lijsten en schilderijen: opspannen, schoonmaken, vernislagen verwijderen, herstellen van beschadigingen etc. Werk op papier dat opgeknapt moet worden is bij ons ook in goede handen: wassen van verkleurde prenten, ontzuren, herstel van scheuren etc.
Tevens verkopen wij eigentijdse schilderijen en grafiek en antieke prenten van vnl. Scheveningen en Den Haag en kaarten van de Nederlanden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Framing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vansteijn Lijsten in Stevinstraat 133, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2587 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2587 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819840]