Visserhuis Mr L E

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Theo Mann-Bouwmeesterln 75 , 2597 GV 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Visserhuis Mr L E

Het mr. L.E. Visserhuis is een klein sfeervol joods woonzorgcentrum in het Benoordenhout op loopafstand van een gezellig winkelcentrum en park Clingendael, met de bushalte voor de deur.

Het woonzorgcentrum aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan bestaat uit een kleinschalig verpleeghuis van zes wooneenheden voor ieder zes bewoners. Hier verlenen wij belevingsgerichte verpleeghuiszorg aan psychogeriatrische en somatische verpleeghuisbewoners. Het huis heeft een BOPZ erkenning.

Tevens beschikken wij over 36 appartementen voor zelfstandige wonende ouderen, dit is "Beth Residence". Hier kunt u wonen als u de regie over het eigen leven heeft, maar toch enige zorg en service van diensten wenst.

De joodse identiteit
Wij zijn er voor de joodse ouderen, dat is en blijft ons bestaansrecht. Maar wij vinden dat u op eigen wijze uw "joods zijn" moet kunnen beleven. U kunt kosher bij ons eten of in het restaurant "kosher style" dineren, d.w.z. daar serveren wij geen ongeoorloofde producten, en vlees en melk wordt gescheiden aangeboden, maar de maaltijden zijn niet "O.R.T. " bereid. U woont bij ons veilig en met nesjomme. De joodse feestdagen vieren wij op gepaste wijze en op moeilijke momenten staan wij voor u klaar met extra aandacht en zorg, want dat is onze expertise! Tevens worden er regelmatig sjoeldiensten gehouden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nursing Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Visserhuis Mr L E in Theo Mann-Bouwmeesterln 75, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2597 GV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2597 GV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820468]