Terughaal actie: Akzo Nobel roept Cetabever Antislip Vlonderbeits terug

Door: Voedsel En Waren Autoriteit  30-05-2006
Trefwoorden: Retail, Terughaal Actie, Vlonderbeits,

24 mei 2006 - terughaalactie Akzo Nobel informeert haar klanten over een mogelijk probleem met de verpakking van het product 'Cetabever Antislip Vlonderbeits'. Het bedrijf roept alle blikken van het type 'Cetabever Antislip Vlonderbeits' terug. Consumenten worden terugbetaald.

Uit onderzoek van Akzo Nobel blijkt dat bij verplaatsing van het blik het deksel soms krachtig kan openspringen. De inhoud kan daarbij opspatten. Ook al heeft het incident zich slechts bij een zeer beperkt aantal series voorgedaan, toch heeft Akzo Nobel besloten om niets aan het toeval over te laten en alle voorraad terug te roepen. Consumenten die ‘Cetabever Antislip Vlonderbeits’ gekocht hebben, krijgen het advies het product terug te brengen naar het aankooppunt. Het is raadzaam het product voorzichtig te behandelen. Daarom adviseren wij u de volgende procedure te volgen: stop het blik voorzichtig in een plastic tas en sluit deze met tape; stop deze tas in een tweede plastic tas en sluit deze opnieuw met tape; vervoer het blik rechtop, bij voorkeur in een kartonnen doos.

Akzo Nobel betreurt het ongemak dat u als gevolg hiervan zou kunnen ondervinden en benadrukken dat alle andere Cetabever producten beantwoorden aan onze strenge veiligheidscriteria.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Akzo Nobel, via het gratis telefoonnummer 0800 0845.

Trefwoorden: Retail, Terughaal Actie, Vlonderbeits,

Contact Voedsel En Waren Autoriteit

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share