Waterloos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hooftskade 111 , 2526 KB 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Waterloos

Waterloos plaatst een drainage systeem in de grond bestaande uit een ronde buis waarin openingen rondom zijn gemaakt waardoor hiermee water in de drainage buis loopt.
In de buis staat een pomp met een elektronische vlotter en een terugslag klep waardoor het water niet terug kan stromen, deze componenten zitten op de water afzuig buis gemonteerd.
De vlotter stuurt de pomp aan bij een van te voren ingestelde waterhoogte. Als het water op een van te voren ingestelde diepte komt stopt de pomp en loopt er weer water in de buis. Dit gaat door totdat het waterniveau op het ingestelde niveau onder de keldervloer komt. Dan beginnen de vloer en muren op te drogen en heeft het systeem het meeste werk gedaan. De pomp zal minder aanslaan en houdt het waterniveau op het ingestelde niveau en het vochtgehalte in de ruimte zal op een aanvaardbaar niveau komen. Met een vochtmeter kunnen wij dit controleren.
In de kelder en ook in het gehele huis zal het vocht ook op een aanvaardbaar niveau komen en daardoor ontstaat er ook een meer aangenamer /drogere atmosfeer na verloop van tijd.
De levensduur van de pomp ligt tussen de 8-10 jaar,wij kunnen ook een onderhouds contract afsluiten tegen geringe kosten. Binnen de garantie termijn is dit kosteloos.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Waterloos-Drainagesysteem-246737915679422/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Waterloos in Hooftskade 111, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2526 KB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2526 KB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817753]