Waterplant.eu

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidwal 56 M , 2512 ZG 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Waterplant.eu

wij zijn een stichting. wij houden ons bezig met het zuiveren van water van vijvers, zwembaden, meren rivieren en grachten. wij gebruiken waterplanten om dit doel te bereiken. wij werken samen met wetlands.org. wij zoeken investeerders , constructiebedrijven adviesbureaus, ingenieurs, overheidsinstellingen en andere partners. Het doel is om in binnen en buitenland , het water te zuiveren door de juiste waterplanten op de juiste plekken te gebruiken. Dat zijn altijd planten die uit de omgeving van de streek waar het project zich bevindt. Ons gaat het niet om winst, maar om het water zo gezond mogelijk te krijgen. Het beheersplan is daarbij ook van groot belang. Verder is het belangrijk dat dit te samen gebeurd met de bewoners, bedrijven en gebruikers van die omgeving. Deze mensen moeten zoveel mogelijk worden betrokken bij de plannen, de uitvoering en het onderhoud. Zij moeten inzien dat door het zuiver houden van de afvalstromen en het gebruik van de natuur, hun leefomgeving zoveel verbeterd wordt dat het water zuiver wordt en blijft. En dat zo hun leefomgeving verbeterd wordt. De voordelen zijn dan minder muggen, meer vissen, amfibieeen en libelles en bovenal een betere gezondheid. Er kan dan weer in het water gezwommen worden en de vis die je vangt is niet vergiftigd , de waterplanten kun je eten en zodoende heeft iedereen er baat bij . de stap om drinkwater te maken is dan ook maar heel klein. En op deze manier zijn al de plastic flessen ook niet meer nodig. Water moet er zijn voor elk mens. Gratis of tegen minimale kosten. Zuiver water is het belangrijkste in deze komende eeuw.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Waterplant.eu in Zuidwal 56 M, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2512 ZG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2512 ZG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226297]