Dag tegen de winterdip - Big Improvement Day

Door: Winkelman En Van Hessen  13-12-2007
Trefwoorden: Evenement, Overheid, Business

In Nederland is een nieuw, groots initiatief geboren. Weg met de winterdip die ons land jaarlijks in de tang houdt. Vanaf volgend jaar zal de derde dinsdag in januari voortaan gaan heten: the Big Improvement Day, kortweg B.I.D. Op deze unieke dag laat een keur aan topmensen in Nederland zien hoe overheid en ondernemers elkaar niet langer wantrouwen, maar in een optimale vorm samenwerken.

De derde dinsdag in januari, 15 januari 2008, gaat geschiedenis maken. Het wordt dé dag en hét moment waar goede ideeën daadwerkelijk een kans krijgen. Het afgelopen jaar wordt geëvalueerd en het nieuwe jaar wordt officieel ingeluid met het uitspreken van de zogenaamde ‘Kroonrede’. Deze dag zal volledig in het teken staan van positivisme en creativiteit. Wat gaat er allemaal goed in dit land? Waar gaat het goed? Wat zijn de ‘best practices’? Maar goed is natuurlijk niet genoeg, dus reiken de sprekers en aanwezigen ook ideeën aan voor hoe het allemaal nog beter kan.
Kortom, B.I.D. zal voor een ieder die het geluk heeft deze dag te mogen bijwonen een enorme stimulans en houvast betekenen om goede ideeën, die normaal gesproken vaak blijven liggen, om te zetten in concrete daden.


B.I.D. zal plaatsvinden in Amsterdam RAI .Tijdens de dag hebben de 1001 aanwezigen naast het boeiende plenaire programma de mogelijkheid volop te netwerken. Tevens ontvangt iedereen een boekje met daarin 5 Gouden Tips van de sprekers en heeft men kans op het winnen van exclusieve prijzen.
Om de kwaliteit van de dag te waarborgen is een speciale Advisory Board gevormd, bestaande uit mensen uit de overheid en het bedrijfsleven. Een aantal van hen zal tevens optreden als spreker tijdens de dag.

Aansprekende personen die reeds hun medewerking hebben toegezegd aan B.I.D. zijn John Fentener van Vlissingen, een van Nederlands grootste en bekendste zakenmannen, AZ-coach Louis van Gaal, Mark Frequin, Directeur-Generaal Ministerie van Economische Zaken, Vedior-topman Tex Gunning, Dorine Burmanje, voorzitter Raad van Bestuur Kadaster, Sylvia Roelofs, algemeen directeur ICT~Office, Roger van Boxtel, Menzis voorzitter Raad van Bestuur, Joop Drechsel, CEO BCD Travel, Siep Eilander, Chief Procurement Officer Rijksoverheid, Kete Kervezee, Inspecteur-Generaal Inspectie Werk en Inkomen Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jan Willem Weck, Directeur-Generaal van de Algemene Bestuurs Dienst, Jenny Thunnissen, Directeur-Generaal Belastingdienst, Hans Huis in ’t Veld, voorzitter Raad van Bestuur TNO, Herman Hazewinkel, voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke Volker Wessels Stevin NV, Jan Willem Baud, directievoorzitter NPM Capital, Henk Broeders, directeur Cap Gemini, Ton Annink, Secretaris-Generaal Ministerie van Defensie, Hans Bakker, directievoorzitter Amsterdam RAI, Johan Hakkenberg, directeur RDW, Tasoula Hadjitofi, directeur Octagon, Arthur Docters van Leeuwen, voorzitter Holland Financial Centre, Loek Hermans, voorztitter MKB Nederland

In de komende periode zullen nog veel meer topmensen uit het bedrijfsleven en de overheid zich verbinden aan BID. www.bid2008.nl houdt u daarvan op de hoogte.

Up to date informatie kunt u vinden op

http://del.icio.us/WenVH.BID2008

 

 

Trefwoorden: Bedrijfsleven, Business, Congres, Evenement, Event, Innovatie, Kennisdelen, Kroonrede, Netwerkplatform, Overheid, Winterdip

Contact Winkelman En Van Hessen

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share