Arrangementen

Arrangementen van Worldhotel Bel Air Den Haag

Door: Worldhotel Bel Air Den Haag  13-11-2013
Trefwoorden: Centrum, Dagje Uit, Arrangementen

Een weekendje weg, of een dagje er op uit? Dan is Worldhotel Bel Air Den Haag voor u de perfecte bestemming! Het hotel is ideaal gelegen tussen stadscentrum en strand, naast Omniversum, Museon en Gemeentemuseum en vlakbij Madurodam. Met een ruime keuze aan aantrekkelijke arrangementen kunt u in Worldhotel Bel Air optimaal genieten van uw bezoek aan Den Haag.

Trefwoorden: 4 Sterren hotel, Arrangementen, Centrum, Dagje Uit, Hotelreservering, Online Booking, strand, Weekendje Weg

Andere producten en diensten van Worldhotel Bel Air Den Haag

Evenementen organiseren van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Evenementen organiseren

Laat ons u helpen uw evenement te organiseren: van hapjes en drankjes tot live muziek en de decoratie van de zaal van uw keuze.


Restaurants & Bars van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Restaurants & Bars

Van een heerlijk kopje koffie of een lichte maaltijd tot cocktails & jazz of een uitgebreid culinair diner, Worldhotel Bel Air biedt u een ruime keuze als u op zoek bent naar een goed restaurant in Den Haag!


Vergader- en congreszalen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Vergader- en congreszalen

Als u in Den Haag wenst te vergaderen of u wilt een conferentie organiseren, dan biedt het congrescentrum van Worldhotel Bel Air u een stijlvolle locatie.


Hotelkamers, suites en appartementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Hotelkamers, suites en appartementen

300 comfortabele standaard- en deluxe kamers evenals een aantal ruime suites en appartementen waar u comfortabel kunt overnachten in Den Haag.