Hotelkamers, suites en appartementen

Hotelkamers, suites en appartementen van Worldhotel Bel Air Den Haag

Door: Worldhotel Bel Air Den Haag  13-11-2013
Trefwoorden: Hotel, Appartementen, Arrangementen

Het negen verdiepingen tellende hotel beschikt over 300 hotelkamers en suites die uitzicht bieden op de ambtswoning van de minister-president, beter bekend als het Catshuis, en op de groene ambassadewijk en de fraaie skyline van Den Haag. Het hotel beschikt over comfortabele standaard- en deluxe kamers evenals een aantal ruime suites en appartementen waar u comfortabel kunt overnachten in Den Haag. Op de bovenste verdieping van het hotel geniet u in een deluxe kamer van een fantastisch uitzicht. De executive suites en luxe appartementen zijn bijzonder ruim en comfortabel ingericht – ideaal voor gasten die voor kortere of langere tijd in Den Haag verblijven. U bent altijd verzekerd van een heerlijk ontspannen verblijf, en in al onze suites en luxe appartementen geniet u tevens van een gevoel van luxe.

Trefwoorden: 4 Sterren hotel, Appartementen, Arrangementen, Hotel, Hotel Den Haag, Hotel Reservations, Hotelkamers, Hotels Holland, Online Hotel Reservations, Overnachting, Suites, Weekendje Weg

Andere producten en diensten van Worldhotel Bel Air Den Haag

Evenementen organiseren van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Evenementen organiseren

Laat ons u helpen uw evenement te organiseren: van hapjes en drankjes tot live muziek en de decoratie van de zaal van uw keuze.


Arrangementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Arrangementen

Worldhotel Bel Air Den Haag is ideaal gelegen tussen stadscentrum en strand en biedt een ruime keuze aan aantrekkelijke arrangementen voor een dagje er op uit of een weekendje weg.


Restaurants & Bars van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Restaurants & Bars

Van een heerlijk kopje koffie of een lichte maaltijd tot cocktails & jazz of een uitgebreid culinair diner, Worldhotel Bel Air biedt u een ruime keuze als u op zoek bent naar een goed restaurant in Den Haag!


Vergader- en congreszalen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Vergader- en congreszalen

Als u in Den Haag wenst te vergaderen of u wilt een conferentie organiseren, dan biedt het congrescentrum van Worldhotel Bel Air u een stijlvolle locatie.