Restaurants & Bars

Restaurants & Bars van Worldhotel Bel Air Den Haag

Door: Worldhotel Bel Air Den Haag  13-11-2013
Trefwoorden: Restaurants, Bars, Lunch

Op zoek naar een goed restaurant in Den Haag? Onze chef-kok en zijn team staan voor u klaar om u de ultieme culinaire beleving te bezorgen. U kunt heerlijk achteroverleunen, een telefoontje plegen of genieten van een kop koffie in de Bar Lounge. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom om in de Bar Lounge een aperitiefje te komen drinken. Restaurant Purple is een trendy en stijlvol ingericht restaurant met een apart privégedeelte waar u met max. 100 mensen kunt verblijven. In onze gezellige en modern ingerichte Brasserie Butterfly kunt u overdag een lichte maaltijd nuttigen. Daarnaast geeft de Embassy Jazz Bar uw borrel of receptie een uniek karakter. Kortom Worldhotel Bel Air biedt u een ruime keuze als u op zoek bent naar een goed restaurant in Den Haag! Gratis internet In alle horecagelegenheden op de begane grond kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet – een unieke service voor een Haags restaurant.

Trefwoorden: Bars, Borrel, Cocktails, Culinair, Diner, Drankjes, Feestlocatie, Groepen, Internationale Keuken, Jazz, Kopje Koffie, Lunch, Recepties, Restaurants, Uit Eten

Andere producten en diensten van Worldhotel Bel Air Den Haag

Evenementen organiseren van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Evenementen organiseren

Laat ons u helpen uw evenement te organiseren: van hapjes en drankjes tot live muziek en de decoratie van de zaal van uw keuze.


Arrangementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Arrangementen

Worldhotel Bel Air Den Haag is ideaal gelegen tussen stadscentrum en strand en biedt een ruime keuze aan aantrekkelijke arrangementen voor een dagje er op uit of een weekendje weg.


Vergader- en congreszalen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Vergader- en congreszalen

Als u in Den Haag wenst te vergaderen of u wilt een conferentie organiseren, dan biedt het congrescentrum van Worldhotel Bel Air u een stijlvolle locatie.


Hotelkamers, suites en appartementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Hotelkamers, suites en appartementen

300 comfortabele standaard- en deluxe kamers evenals een aantal ruime suites en appartementen waar u comfortabel kunt overnachten in Den Haag.