Vergader- en congreszalen

Vergader- en congreszalen van Worldhotel Bel Air Den Haag

Door: Worldhotel Bel Air Den Haag  13-11-2013
Trefwoorden: Congressen, Events, Vergaderen

Vergaderen in stijl... Als u in Den Haag wenst te vergaderen of u wilt een conferentie organiseren, dan biedt het congrescentrum van Worldhotel Bel Air u een stijlvolle locatie. Onze vergaderruimtes zijn modern ingericht en bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor een geslaagde vergadering/bijeenkomst met 10 tot 500 aanwezigen. Onze multifunctionele conferentiezalen en -suites, ruime boardrooms en penthouse boardroom met uitzicht op de skyline van Den Haag, zijn allemaal voorzien van airconditioning, comfortabele stoelen, moderne audiovisuele apparatuur en een kleine koelkast. In alle ruimtes profiteert u bovendien van daglicht. Onze luxe Congres- en Evenementenzaal A1 is geschikt voor congressen. De zaal biedt in theateropstelling plaats aan maximaal 325 personen.

Trefwoorden: 4 Sterren hotel, Boardroom, Conference, Conferenties, Congressen, Events, Meeting Rooms, Vergaderen, Vergaderzalen

Andere producten en diensten van Worldhotel Bel Air Den Haag

Evenementen organiseren van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Evenementen organiseren

Laat ons u helpen uw evenement te organiseren: van hapjes en drankjes tot live muziek en de decoratie van de zaal van uw keuze.


Arrangementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Arrangementen

Worldhotel Bel Air Den Haag is ideaal gelegen tussen stadscentrum en strand en biedt een ruime keuze aan aantrekkelijke arrangementen voor een dagje er op uit of een weekendje weg.


Restaurants & Bars van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Restaurants & Bars

Van een heerlijk kopje koffie of een lichte maaltijd tot cocktails & jazz of een uitgebreid culinair diner, Worldhotel Bel Air biedt u een ruime keuze als u op zoek bent naar een goed restaurant in Den Haag!


Hotelkamers, suites en appartementen van Worldhotel Bel Air Den Haag thumbnail
13-11-2013

Hotelkamers, suites en appartementen

300 comfortabele standaard- en deluxe kamers evenals een aantal ruime suites en appartementen waar u comfortabel kunt overnachten in Den Haag.