Vernieuwde website voor YachtingRopes

Door: Yachtingropes.com  13-11-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Watersport, Polyester

Na amper 8 maanden is het zo ver: De vernieuwde en verbeterde webwinkel van YachtingRopes.com is live. Met veel inzet is er hard gewerkt aan de site die niet alleen aan de voorkant veel veranderingen en verbeteringen heeft ondergaan, maar ook aan de achterkant. Geintegreerd voorraad beheer, geautomatiseerde verwerking in de administratie en een kppeling met de inkoop afdeling.

De gevolgen hiervan zijn niet altijd zichtbaar voor de klant. Wel zal dit resulteren in een betere aansluiting van het aanbod op de vraag en een snellere verwerking van bestellingen.

De komende periode zullen er ook weer verschillende additionele produkten worden opgenomen in de winkel. Zo zijn er sinds begin november kant en klare vallen en schoten beschikbaar. Voorzien van RVS sluitingen en verkrijgbaar in verschillende lengtes is er voor de meeste schepen kant en klare oplossing.

YachtingRopes.com is een online verkoop kanaal voor touwwerk en richt zich voornamelijk op de watersport industrie. De belangrijkste steekwoorden van haar dienstverlening zijn het online kanaal, touwwerk gerelateerde produkten, hoge en duidelijke kwaliteit en scherpe prijzen.

Trefwoorden: Dyneema, Landvasten, Polyester, Touwwerk, Vallen, Watersport, Webwinkel