Zoekeendienst.nl de nieuwe website van Nederland

Door: Zoekeendienst.nl  30-06-2007
Trefwoorden: Klussen, Klusjesman, Tuinman

30 juni 2007- Den Haag. Zoekeendienst.nl is de nieuwe dienstenwebsite van Nederland. Zoekeendienst.nl brengt mensen die diensten zoeken en mensen die diensten aanbieden bij elkaar. De klanten, die diensten aanbieden en diensten zoeken, kunnen particulieren zijn maar ook bedrijven.

Diensten die aangeboden worden zijn alle diensten voor in- en rondom het huis: klussen, aannemersopdrachten, loodgieters, electriciens, kinder oppas, honden uitlaten, huishoudelijke hulp, grasmaaiers, tuinmannen, financiele producten en nog veel meer.


Door een uitgebreide uitvraag van mensen die een dienst aanbieden en een dienst vragen kunnen we een nauwkeurige match maken. Klanten hoeven zich alleen maar in te schrijven, de rest doet Zoekeendienst.nl voor haar klanten. Als er een geschikt match gevonden is, wordt deze naar de dienstzoeker en dienstaanbieder doorgestuurd en kunnen deze verdere afspraken met elkaar maken. Wij sturen zoveel mogelijk dienstaanbieders naar de klanten door zodat deze een uitgebreide keus hebben in prijs en kwaliteit. Om kennis te maken met onze diensten biedt Zoekeendienst.nl tot 1 september 2007 al haar diensten gratis aan.

Trefwoorden: Hondenuitlaten, Huishoudelijk Hulp, Kinderoppas, Klusjesman, Klussen, Schoonmaakster, Tuinman

Contact Zoekeendienst.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share