Gratis zwangerschapstesten bij JULIA speekseltest

Gratis zwangerschapstesten bij JULIA speekseltest van Zozwanger.nl

Door: Zozwanger.nl  27-02-2008
Trefwoorden: Gratis, Zwangerschapstest, Ovulatietest

Om zwanger te worden is het van groot belang dat je weet wanneer je meest vruchtbare periode is. Bij de meeste vrouwen is dat in de tweede week van je cyclus. Toch blijkt dat veel vrouwen daarvan afwijken. In praktijk verschilt het van vrouw tot vrouw wanneer de eisprong (en dus de vruchtbare periode) plaatsvindt. Om geen maand verloren te laten gaan is er tegenwoordig de JULIA speekseltester. Deze test geeft je, op basis van een druppeltje speeksel elke ochtend, een beeld of je al in je vruchtbare periode zit.

De JULIA speekseltester is eenvoudig in het gebruik en je kan hem zo vaak gebruiken als je maar wilt. Je hoeft dus niet elke maand opnieuw ovulatietesten te doen of elke ochtend op hetzelfde moment opstaan om je temperatuur op te nemen. En, de JULIA speekseltester is nu nog aantrekkelijker: als je hem nu besteld via de webwinkel van ZoZwanger.nl krijg je er 3 gratis zwangerschapstesten bij zodat je aan het eind van je cyclus meteen kan zien of het raak is.

Wil je meer lezen over de werking en het gebruik van de JULIA speekseltester of direct bestellen? Ga dan snel naar www.zozwanger.nl

Trefwoorden: Gratis, Gratis Zwangerschapstest, Ovulatietest, Speekseltest, Speekseltester, Zwangerschapstest,

Contact Zozwanger.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share