Nu nog makkelijker winkelen

Door: Zozwanger.nl  10-02-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Zwanger, Zwangerschapstest

Een snelle betaling betekent bij ons een snelle verzending, want op het moment dat je betaling op onze rekening staat wordt het pakketje klaargemaakt en zal bij de eerstvolgende verzending mee gaan. De verzending vindt elke werkdag plaats na 15.00. Klanten die hun betaling via iDEAL of Paypal afhandelden hebben hun pakketje doorgaans de volgende dag al in huis.

Voor klanten die betaalden via overschrijving was dat helaas niet altijd het geval. De bank verwerkt een transactie toch niet zo snel. En zeker zij die bankieren bij een bank en niet bij de giro merkten dat hun betaling pas laat bij ons binnenkwam. Om deze groep klanten tegemoet te komen hebben we daarom nog een tweede rekening geopend. Voortaan kan je ook je overschrijving maken naar ons bankrekeningnummer. Kijk voor alle betalingsgegevens op onze site.

Verder hebben we ook besloten dat alle bestellingen boven de € 50 geen verzendkosten meer hoeven te betalen. Kijk, dat is weer mooi meegenomen! Neem dus snel een kijkje in de ZoZwanger webwinkel.

Trefwoorden: Voordelig Zwanger, Webwinkel, Zwanger, Zwangerschapstest,

Contact Zozwanger.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share