VOIP (telefooncentrale) horeca bezorgdiensten

VOIP (telefooncentrale) horeca bezorgdiensten van Bezorgsupport

Door: Bezorgsupport  16-11-2011
Trefwoorden: Automatisering, Bezorgdiensten

Telefonische bereikbaarheid van uw onderneming is van essentieel belang. U heeft in een korte periode veel inbelcapaciteit nodig om ervoor te zorgen, dat uw klanten geen "in gesprek" toon te horen krijgen. Met traditionele telefonie via KPN kost u dit al gauw honderden euro's per maand. Bezorgsupport maakt het mogelijk om tegen lage kosten toch een grote inbelcapaciteit te realiseren. U maakt gebruik van VOIP telefonie ofwel bellen via internet. Voor slechts euro 49,50 (excl. BTW) per maand ontvangt u: - capaciteit voor acht binnenkomende lijnen - zakelijk internet 4/1 Mb - mogelijkheid tot pinnen via internet - vier telefoonnummers (of fax) - fallback faciliteit naar mobiel in geval van incidenten Neem contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op (088) 7777 900.

Trefwoorden: Automatisering, Bezorgdiensten

Andere producten en diensten van Bezorgsupport

Kassasystemen retail met koppeling webwinkel van Bezorgsupport thumbnail
16-11-2011

Kassasystemen retail met koppeling webwinkel

webwinkelkoppeling, Prestashop, ICG Front Retail, voorraadbeheer, marketingtools, klantendatabase, klantenspaarsysteem, ICG Commerce, webwinkel, webshop


Kassasysteem horeca (restaurant / cafetaria) met tafelindeling en bezorgservice van Bezorgsupport thumbnail
16-11-2011

Kassasysteem horeca (restaurant / cafetaria) met tafelindeling en bezorgservice

tafelindeling, bezorgservice, sms marketing, koppeling thuisbezorgd.nl, koppeling eigen bestelwebsite, prestatie dashboard, gps tracking, managementrapportages


Bezorgsupport, uw professionele partner in bezorgen! van Bezorgsupport thumbnail
18-04-2011

Bezorgsupport, uw professionele partner in bezorgen!

Bezorgsupport is uw professionele partner in bezorgen. Wij hebben jarenlange ervaring met automatisering. Elk automatiseringsvraagstuk is voor ons een uitdaging. Met bezorgsupport krijgt u controle over het volledige bedrijfsproces.


Hiopos all-in-one kassasysteem afrekensysteem horeca van Bezorgsupport thumbnail
21-02-2011

Hiopos all-in-one kassasysteem afrekensysteem horeca

Hiopos is het all-in-one kassasysteem voor de startende horeca en retail ondernemer met een beperkt budget. U kunt het systeem zelfstandig in 15 minuten aansluiten en klaar maken voor de verkoop!


Bezorgsupport, bezorg- en kassasysteem oplossing horeca keten van Bezorgsupport thumbnail
21-02-2011

Bezorgsupport, bezorg- en kassasysteem oplossing horeca keten

Bezorgsupport is de professionele partner voor de bezorgrestaurant keten. U kunt een onbeperkt aantal filialen aansluiten en centraal het gehele bedrijfsproces van bestellen tot bezorgen beheren. Daarnaast kunt u centraal marketingactiviteiten oppakken.


Bezorgsupport, official dealer van Rameses Pro kassa- en bezorgsysteem van Bezorgsupport thumbnail
21-02-2011

Bezorgsupport, official dealer van Rameses Pro kassa- en bezorgsysteem

Bezorgsupport heeft het automatiseringspakket voor de horeca onderneming met meerdere bezorgrestaurants, Rameses Pro. U kunt centraal het gehele bedrijfsproces beheren en marketingactiviteiten toepassen. Het kassa- en bezorgsysteem voor de restaurants met de professionele bezorgservice.


Bezorgsupport, bezorg- en kassasoftware oplossing voor bezorgrestaurants van Bezorgsupport thumbnail
21-02-2011

Bezorgsupport, bezorg- en kassasoftware oplossing voor bezorgrestaurants

Bezorgsupport is official installateur van Rameses Core, het automatiseringspakket voor de startende horeca ondernemer met bezorgdienst, die direct zijn bezorgservice professioneel wil aanpakken. U beheert het gehele bedrijfsproces van bestellen tot aan afleveren bij de klant. De horeca systeemoplossing voor bezorgrestaurants.


Bezorgsupport is official dealer van Rameses Basic, bezorg- en kassasysteem horeca van Bezorgsupport thumbnail
21-02-2011

Bezorgsupport is official dealer van Rameses Basic, bezorg- en kassasysteem horeca

Bezorgsupport is official dealer van een basis kassasysteem met klantendatabase en beller ID waardoor u eenvoudig en efficient bestellingen van klanten kunt opnemen en altijd het systeem kan uitbreiden.