Exclusieve Rosebag nu ook online verkrijgbaar

Door: Bloemenwinkel Zenzi  22-06-2009
Trefwoorden: Planten, Bloemen, Bloemist

Exclusieve Rosebag nu ook online verkrijgbaar

 

’s Gravenzande - Zenzi Flowers heeft vanaf 1 juni 2009 ook de wereldwijd gepatenteerde Rosebag in haar collectie opgenomen. De Rosebag is een simpele maar unieke manier om iemand te verrassen. Stuur je favoriete roos – wit, rood of roze – in een exclusieve geschenkverpakking naar je geliefde, beste vriend of vriendin.

 

De Rosebag is verkrijgbaar in verschillende thema’s. Op www.zenzi.nl kun je kiezen uit de thema’s Geslaagd, Gefeliciteerd, Vriendschap of Ik hou van jou. Het toevoegen van een persoonlijke noot maakt dit tot een cadeau met een boodschap.

 

De roos in de Rosebag is gewikkeld in stijlvol gaas. In haar exclusieve draagtas is het daarmee het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen!

“Er is niets dat na een relatief kleine uitgave met zoveel impact cadeau kan worden gegeven”, aldus Wendy Zuijderwijk, trotse eigenaresse van Zenzi Flowers. “De verpakking en de inhoud versterken elkaar, wat de Rosebag maakt tot het ideale betaalbare geschenk.”

 

Over Zenzi Flowers

 

Zenzi Flowers is opgericht vanuit de gedachte dat bloemen en planten bijzonder zijn. In de webshop op www.zenzi.nl vind je een opmerkelijk assortiment aan lifestyleproducten. Exclusieve boeketten, aparte vazen en verrassende planten vormen de basis. Zenzi levert kwaliteit en houdt daarbij graag rekening met mens en milieu. Daarom verkoopt ze bloemen en planten die voldoen aan de criteria van Fair Flowers Fair Plants (FFP). Deze producten zijn gegarandeerd duurzaam geteeld.

 

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.zenzi.nl

 

 

Trefwoorden: Bloemen, Bloemen Bezoregen, Bloemist, Boeketten, Planten, Roos, Rosebag, Rozen, Zenzi,

Contact Bloemenwinkel Zenzi

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share