Na bloemen, nu ook planten en lifestyleproducten te koop via internet

Door: Bloemenwinkel Zenzi  24-01-2009
Trefwoorden: Planten, Bloemen, Vazen

PERSBERICHT

                                                                                                      

Na bloemen, nu ook planten en lifestyleproducten te koop via internet

 

In november 2008 is Zenzi Flowers gestart met de verkoop van bloemen, planten en lifestyleproducten via internet. De uitgebreide webshop http://www.zenzi.nl vult daarmee een gat in de markt. Met haar uitgesproken assortiment, afgestemd op de laatste trends, spreekt Zenzi een nieuwe generatie aan. Naast kwaliteit en snelheid staat vooral de beleving van bloemen en planten centraal in deze nieuwe webshop.

 

Zenzi is opgericht vanuit de gedachte dat bloemen en planten lifestyleproducten zijn. In de webshop komt dit naar voren in het bijzondere assortiment. Exclusieve boeketten, aparte vazen en verrassende planten vormen de basis. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Zo wordt ingespeeld op de allerlaatste trends en wordt ook rekening gehouden met de seizoenen.

 

Verantwoorde bloemen

Zenzi levert kwaliteit en houdt daarbij graag rekening met mens en milieu. Daarom verkoopt Zenzi bloemen en planten die voldoen aan de criteria van Fair Flowers Fair Plants (FFP). Deze producten zijn gegarandeerd duurzaam geteeld. Ze staan hiermee garant voor een milieubewuste teelt en goede arbeidsomstandigheden. Zenzi speelt hiermee in op de trend van duurzaam ondernemen en heeft onder andere de exotische tweekleurige roos uit Equador in haar collectie opgenomen.

 

Gemak en versgarantie

Via de website www.zenzi.nl bestel je gemakkelijk en snel je favoriete bloemen en planten. Je bepaalt zelf op welke datum je bestelling wordt bezorgd. Handig is, dat er op de website precies staat hoe je je bloemen en planten moet verzorgen. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste trends en doe je inspiratie op. Zenzi Flowers levert door heel Nederland. Op alle bloemen zit een versgarantie van 5 dagen.

 

Kijk voor meer inspiratie en informatie op www.zenzi.nl

 

 

Trefwoorden: Bloem, Bloemboeket, Bloemboeketten, Bloemen, Bloemen Bezoren, Bloemen Kopen, Bloemenwinkel, Bloemenwinkels, Lifestyleproducten, Plant, Planten, Planten Bezorgen, Potten, Vazen, Zenzi,

Contact Bloemenwinkel Zenzi

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share