Praktijk voor Osteopathie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Langestraat 83 , 2691 BC 's-Gravenzande, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Praktijk voor Osteopathie

Osteopathie en Osteopathie voor kinderen te Den Haag, en het Westland, s'-Gravenzande.
Osteopathie is een manuele (met de handen) behandelvorm die als doel heeft de mobiliteit binnen alle structuren binnen het lichaam te normaliseren. Dit zal als effect hebben op de doorbloeding, de activiteit van het zenuwstelsel en de trekkrachten tussen de verschillende structuren. Hierdoor kan het lichaam zijn zelfherstellend vermogen optimaal benutten.

Ik ben Enno Schaaf. In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Medio januari 2009 ben ik een praktijk voor osteopathie in het Westland en Den Haag gestart. www.schaafosteopathie.nl

Tijdens mijn eerste jaren als fysiotherapeut ben ik me gaan specialiseren in sportfysiotherapie en in medische trainingen. Het was opvallend hoeveel patiënten klachten hadden die ik met mijn kennis als fysiotherapeut niet kon oplossen. Het werd daarom tijd om mijn kennis uit te breiden. Ik koos voor osteopathie.
Osteopathie

Osteopathie is een therapievorm die meer verbanden tussen verschillende anatomische structuren legt en hierdoor veel meer klachten kan doen wegnemen. Omdat dit mij erg aansprak ben ik de vijfjarige opleiding aan “The International Academy of Osteopathy” gestart. Om deze opleiding succesvol te kunnen afronden behoor je een thesis te schrijven. Ik heb voor deze thesis een onderzoek gedaan naar welke therapie het meest effectief is bij spanning in de nek.
Hierdoor ben ik sinds de zomer van 2008 geregistreerd als D.O.-MRO (Member of the Register of Osteopaths).

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Osteopathie in Langestraat 83, 's-Gravenzande Zuid-Holland 2691 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenzande Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenzande Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenzande Zuid-Holland, 2691 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5225490]