A. Helmus BV (Spoelbedrijf)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 56 A , 2171 AM Sassenheim, Zuid-Holland

E-mail

Over A. Helmus BV (Spoelbedrijf)

A. Helmus BV is een spoelbedrijf met jarenlange ervaring in het spoelen en warmwaterbehandelen (koken) van bollen en vaste planten, maar ook voor vruchtbomen, onderstammen, rozenstruiken, pioenen, astilbes en plantgoed kunt u bij ons terecht

Spoelen:
Met onze voorweek- en spoelinstallatie kunnen wij vrijwel alle producten exportschoon krijgen.Speciaal voor kwekers is er de mogelijkheid om producten kwekerijschoon te spoelen, waarna ze gemakkelijker te verwerken zijn. Wij verwerken veel lelies, maar ook crocussen, narcissen, tulpen, pioenen, astilbes, rozenstruiken, enz.

Warmwaterbehandelingen (koken):
Bij het warmwaterbehandelen draait het om de combinatie van temperatuur en tijdsduur. Door onze jarenlange ervaring is het bijna altijd mogelijk om een passende behandeling voor uw producten te vinden.

Ontsmetten:
Steeds meer klanten laten hun producten na het spoelen ontsmetten om ze te beschermen tegen schimmels.

Drogen:
Bijna alle producten kunnen wij na een spoel- en/of warmwaterbehandeling terugdrogen in onze droogcellen. Dit proces verloopt computergestuurd (PLC), waardoor het energieverbruik minimaal is. Dankzij onze speciale droogwand kunnen ook producten in kuubkisten worden gedroogd.

Een laatste dienst die wij leveren is de overslag van siergewassen in verschillende soorten fust.
Door de centrale ligging is Helmus Spoelbedrijf een ideale overslaglocatie. Wij kunnen uw producten overslaan van het moment dat de leverancier ze brengt totdat de koper ze ophaalt - of het nu om een enkel kratje gaat of een grote partij.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A. Helmus BV (Spoelbedrijf) in Rijksstraatweg 56 A, Sassenheim Zuid-Holland 2171 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sassenheim Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sassenheim Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sassenheim Zuid-Holland, 2171 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660820]