DJs4U

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Saksenhorst 12 , 2171 VR Sassenheim, Zuid-Holland

E-mail

Over DJs4U

OVER DJS4U

DJs4U bestaat uit 4 DJ's: Jörgen, Huub, Ron en Jesse. Met deze 4 DJ's verzorgen wij elk feest tot in de puntjes. Er is geen feest wat DJs4U niet kan regelen. DJs4U draait wat u wilt, want het is uw feest en dat word wel eens vergeten. Kiest u voor ons dan komt DJs4U bij u langs om alle persoonlijke wensen te bespreken, zodat DJs4U een zo goed mogelijk feest neer kan zetten voor u.
De DJ's van DJs4U hebben samen al jarenlang ervaring in het maken van feesten op maat. In 2011 hebben wij besloten om met zijn 4en onder naam van DJS4U door te gaan. Inmiddels is DJs4U een bekende naam in de bollenstreek en beginnen steeds meer mensen DJs4U te kennen. Of je nu alleen een DJ wilt of een DJ met een complete installatie, DJs4U maakt het compleet.

Tot ziens bij jouw feest!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DJs4U-497284720306786/

Categorieën: Artists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sassenheim Zuid-Holland

Is DJs4U in Saksenhorst 12, Sassenheim Zuid-Holland 2171 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sassenheim Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sassenheim Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sassenheim Zuid-Holland, 2171 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228844]