Hyundai Football World Championship 5 tegen 5

Door: Greenib Car  13-03-2006
Trefwoorden: Voetbal, Mobiliteit

Op 23 april bij de KNVB in Zeist

Hyundai Football World Championship 5 tegen 5

Wie van voetbal houdt moet bij Hyundai zijn. Op zondag 23 april organiseert Hyundai op het KNVB Sportcentrum in Zeist het Football World Championship 5 tegen 5 toernooi. Het automerk doet dit als officieel partner van de FIFA en het WK voetbal in Duitsland.

Behalve het 5 tegen 5 toernooi is er op 23 april in Zeist volop ander vermaak voor de bezoekers. Zo zijn de deejays Rick en Niels van Radio 538 aanwezig, vinden diverse kinderattracties plaats en worden er voetbalclinics gehouden onder leiding van een bekende ex-international. Ter afsluiting geeft zanger Wolter Kroes een sprankelend optreden. Het Hyundai WK Event in Zeist is gratis toegankelijk. Het 5 tegen 5 toernooi begint om 10.00 uur en duurt de hele dag.

Het Football World Championship 5 tegen 5 toernooi is het evenement voor de ware voetballiefhebber. Inschrijven kan via www.hyundaiwk2006.nl. Op die website is het inschrijfformulier te downloaden. Enige haast is wel geboden, want het aantal deelnemende teams is gelimiteerd tot veertig.

De inzet van het 5 tegen 5 voetbaltoernooi is hoog. Het winnende team gaat half mei op kosten van Hyundai naar de Europese finale van dit voetbaltoernooi in Wenen. De finaleronde wordt vervolgens in juni, tijdens het WK voetbal in Duitsland, gespeeld. De teams die de finale bereiken zijn te gast van Hyundai. Hun vervoer, overnachtingen en kaarten voor een WK-wedstrijd verzorgt Hyundai Motor Company.

De regels voor het 5 tegen 5 toernooi zijn simpel. Ieder team bestaat uit maximaal zeven personen (vijf spelers en twee reserves). De wedstrijden duren twee maal tien minuten en worden gespeeld volgens de regels van het internationale Football World Championship.

Net als op het WK kan men zich via poulewedstrijden kwalificeren voor spannende play-offwedstrijden, die verlopen via het knock-outsysteem. De teams dienen zelf te zorgen voor uniforme wedstrijdkleding. Deelname aan het toernooi is gratis. De inschrijving sluit op 16 april 2006.

Trefwoorden: Mobiliteit, Voetbal

Contact Greenib Car

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share