Paula Goulmy Interieurvormgeving

Afdrukken

Is Paula Goulmy Interieurvormgeving incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 127 A , 2171 BA Sassenheim, Zuid-Holland

E-mail

Over Paula Goulmy Interieurvormgeving

Creatie
Paula Goulmy biedt met haar mensen een veelzijdig pakket aan activiteiten. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een nieuw design of nieuwe inrichting van uw huis of bedrijf. Ook geven wij deskundig advies over de indeling van uw interieur, kleur- en materiaalgebruik, meubilair en de belangrijkste basis van uw interieur: de verlichting. Daarnaast verzorgen wij styling en winkelpresentaties en hebben we veel ervaring met het ontwerpen van custom made meubilair.

Van Creatie naar Realisatie
Ziet u het niet zitten, om de uiteindelijke bouw of verbouwing zelf in gang te zetten? Om te onderhandelen met aannemers en andere uitvoerders en het bouwproces met verstand van zaken te coördineren? Laat ons u dat dan uit handen nemen.

Verstand van verbouwen
Naast creatie kunt u bij Paula Goulmy Interieurvormgeving namelijk ook terecht voor de realisatie van ons voorgestelde interieurplan. In de loop der jaren hebben wij een netwerk van betrouwbare en moderne specialisten uit diverse branches aan ons weten te binden, die meedenken en uw ideeën op een professionele manier en volgens de gemaakte afspraken kunnen uitvoeren. Wij hebben verstand van bouwen, zijn bouwkundig onderlegd, spreken de taal van de vakmensen en weten wat mogelijk is. Eigenlijk lossen wij eventuele problemen al voor u op, voordat u ze als zodanig ervaart.

Afspraak is afspraak
Na goedkeuring van het bouw- of verbouwplan stellen wij uw bouwteam samen op basis van onze ervaringen met die specialisten, die het beste bij uw betreffende project passen. Wij vragen offertes aan voor u, coördineren het bouwproces van begin tot eind en zorgen ervoor, dat het uiteindelijk helemaal volgens de gemaakte afspraken en naar uw wensen wordt opgeleverd. Uiteraard houden wij u gedurende het gehele bouwproces op de hoogte van de voortgang. Want ook voor ons geldt: afspraak is afspraak. Tenslotte is het uw bouwproject, waarop u met een goed gevoel moet kunnen terugzien.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Sassenheim Zuid-Holland

Is Paula Goulmy Interieurvormgeving in Hoofdstraat 127 A, Sassenheim Zuid-Holland 2171 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Sassenheim Zuid-Holland, 2171 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814531]