Debuut poppentheater op wieltjes in Schiedam

Debuut poppentheater op wieltjes in Schiedam van Aap Van Poot - Poppentheater Op Wieltjes

Door: Aap Van Poot - Poppentheater Op Wieltjes  19-07-2009

Aap van Poot - Poppentheater op Wieltjes

Het is Schiedam gevestigde poppentheater bedient zich van een ludiek driewielig theaterbusje dat zich met een overweldigende snelheid van tien kilometer per uur over de fietspaden in de regio rept. Aap van Poot bedient op deze manier de regio Rijmond met orginele en kunstige voorstellingen met handgemaakte handpoppen en marionetten, voor kinderen en volwassenen. Naast de poppenkast is er in het busje ook een 'verkleedkast' te vinden, een 'knuffelkast' (doe-het-zelf poppenkast voor de kleintjes) en 'aardappeltheater' (je eigen voorstelling maken met aardappeltjes!), een 'schminckkast', een 'grabbelkast' en een 'goochelkast'. Het poppentheater kan binnen en buiten opgesteld worden en is in een handomdraai opgezet. Alles werkt op de accu's van de bus zodat het theater helemaal zelfvoorzienend is, dus ook heel geschikt om midden in een park op te treden of in uw achtertuin zonder dat er generatoren of verlengkabels nodig zijn.

Aap van Poot verzorgt ook workshops en demonstraties. Op een braderie komt de bus ook prima tot zijn recht. Naast verschillende voorstellingen kunnen er demonstraties poppen of marionetten maken worden gehouden. Poppen kunnen ook op bestelling gemaakt worden. Portretpoppen zijn bijvoorbeeld een orgineel kadootje voor een bruidspaar of jubilaris. Op de website www.aapvanpoot.nl kunt u voorbeelden vinden van een familie van acht die ieder hun evenbeeld lieten 'verpoppen', hetgeen een blijvend en bijzonder kado vormde voor de ouders.

Zoekt u een orginele invulling voor uw kinderfeest of voor het kindergedeelte op uw eigen feest? Een straatfeest, schoolfeest of particulier kinderfeestje; dankzij de veelzijdigheid van de Aap van Poot bus is het allemaal mogelijk. Een losse voorstelling is al vanaf 50 euro te boeken en het is mogelijk om een pakket helemaal naar uw wensen in te richten. Voor prijzen en de agenda van
Aap van Poot kijkt u op www.aapvanpoot.nl.


Contact Aap Van Poot - Poppentheater Op Wieltjes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share