Beautysalon Filia Puella uit Dordrecht bestaat deze maand 2 jaar en opent ingegeven door succes, 2e

Door: Beautycenter Filia Puella Schiedam  24-09-2008
Trefwoorden: Beauty, Specialist, Schoonheid

Wij gaan in Schiedam een vestiging openen en breiden ons assortiment op beide locaties ook stevig uit. Naast de hoogwaardige behandelingen die al werden gegeven wordt er nu bij ons ook een compleet assortiment aangeboden op het gebied van anti-aging, microdermabrasie, huidverjonging (smartPULS), definitief ontharen en diverse peelings. Op deze wijze willen wij nog meer invulling geven aan het credo “alles voor schoonheid onder één dak”. De dames van het mooie meisje (want dat betekent Filia Puella) die bij ons werkzaam zijn kunnen u hierover alles vertellen. Zij zullen u op zeer deskundige wijze bijstaan om u van de benodigde informatie te voorzien voordat u zich geheel overgeeft aan een totale ontspanning en grenzeloos genieten.
Onze centers zijn zeer gericht op verbetering en conditie van de huid, maar de ondersteunende inzet met een ontspannen sfeer te komen tot relaxed moment voor u zelf is onze inzet.
Wij nodigen u graag uit voor een kijkje bij een van onze centers: in Dordrecht, op het van Ravesteynerf 12, tel: 078.7502143 of in Schiedam aan de brauweg 46, tel 06.33.22.11.99.
U kunt ons ook vinden op www.filia-puella.nl of www.filiapuella.nl , www.smartpulsschiedam.nl en www.samrtpulsdordrecht.nl.

Trefwoorden: Beauty, Flitsen, Gezicht, Huidverjonging, Ontharen, Ontharings, Schoonheid, Specialist

Contact Beautycenter Filia Puella Schiedam

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share