JMR Trends & Styles - Groothandel in Partykleding, Clubwear, Kinkywear en Lingerie

JMR Trends & Styles - Groothandel in Partykleding, Clubwear, Kinkywear en Lingerie van Jmr Trends & Styles

Door: Jmr Trends & Styles  20-08-2008
Trefwoorden: Groothandel, Clubwear, Partykleding

   

JMR Trends & Styles

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het inkopen van Clubwear en Lingerie, dan bent u aan het juiste adres. JMR Trends & Styles is een groothandel in partykleding, clubwear, kinkywear en lingerie.

Daarnaast zijn we de nederlandse importeur voor Espiral Lingerie. Omdat wij streven naar een levertijd van 48 uur en wanneer een artikel niet op voorraad is, 3 tot 5 werkdagen heeft u de bestelling altijd snel in huis.

Wilt u zelf geen voorraad of moet een artikel snel bij de klant zijn? Overweeg dan onze dropshipping-service. Kijk hiervoor bij Dropshipping.

 

Espiral Lingerie

Met een grote collectie Clubwear, Costumes en Lingerie is Espiral een uitstekende keuze. Klanten zijn op zoek naar kwaliteit voor een acceptabele prijs. De gehele collectie van Espiral is van hoge kwaliteit en goed afgewerkt.

Kijk op JMR Trends & Styles en ondek de gehele Espiral collectie. Omdat wij geen minimum order kennen, kunt u makkelijk bestellen. Ook kleine hoeveelheden.

Wij hanteren een staffelkorting, zodat u zelf uw korting kunt bepalen. U kunt hier meer over lezen wanneer u een account heeft laten maken.

Klik HIER om een account aan te vragen.

 

Espiral Mix & Match

Het unieke concept van Espiral. Combineer onbeperkt rokjes, topjes, hotpants en strings. Het is nu dus mogelijk om een rokje en topje in verschillende maten te verkopen, of elke andere combinatie.

De maten lopen van S/M (36/38) tot M/L (38/40). De kleuren zijn zwart, wit, pink, neon green, army, pink geruit, rood geruit, en zwart/wit gestreept.

Kijk op onze site voor meer informatie of klik HIER.

 
JMR Trends & Styles heeft alle populaire betaalmethoden, zoals iDEAL, MasterCard/Visa, Paypal, vooruit betalen, enz. Ook hebben we een belgische bankrekening, zodat het nog makkelijker is om een bestelling af te rekenen vanuit Belgie.

Bekijk alle mogelijkheden op www.Trends-Styles.nl

© 2008 JMR Trends & Styles - Groothandel in Partykleding, Clubwear, Kinkywear en Lingerie

   


Trefwoorden: Clubwear, Dropship, Dropshipping, Groothandel, Kinkywear, Partykleding, Partywear,

Contact Jmr Trends & Styles

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share