Compleet gereviseerde ‘Las- en snijgassengids’ bij Linde Gas Benelux

Compleet gereviseerde ‘Las- en snijgassengids’ bij Linde Gas Benelux van Linde Gas Benelux

Door: Linde Gas Benelux  21-01-2008

Destijds nog onder de naam ‘Hoek Loos’, werd met enige regelmaat een uitgave op zakformaat gepresenteerd onder de naam “Las- en snijgassengids”. Dit boekje vond, vooral in de metaalbranche, haar weg door haar compacte overzicht en duidelijke beschrijving van alle voorkomende las- en snijprocessen, evenals de daarvoor aanbevolen gassen en gasmengsels. Hiermee is het voor veel lassers en lastechnici hét boek om voor de gaskeuze op te kunnen vertrouwen.

Linde Gas Benelux (voorheen Hoek Loos) heeft deze uitgave opnieuw het licht doen zien. Ditmaal uitgebreid met onder meer haar assortiment VIVANTOS®-cilinders met geïntegreerde drukregelaar, uitbreiding in de gasmengselreeksen PROTEGON®, PROTINOX® en MISON®, cilinderpakketten voor de offshore, evenals de nieuwe Europese kleurcodering voor gascilinders in dit marktsegment. Omdat de bestelnummers bij Linde Gas zijn gewijzigd, staan overzichtelijk oude en nieuwe codes naast elkaar weergegeven.

Het boekje is gratis te bestellen via telefoonnummer 010 246 14 70, en tevens verkrijgbaar bij de verkooppunten van Linde Gas Benelux in den lande. Ook als PDF downloadbaar vanaf de website www.lindegasbenelux.com.