Koudemiddelen makkelijker vindbaar op website Linde Gas Benelux

Koudemiddelen makkelijker vindbaar op website Linde Gas Benelux van Linde Gas Benelux

Door: Linde Gas Benelux  20-07-2007
Trefwoorden: Ahrea, Ashrea-code, Ckf,

Een internationaal en onafhankelijk instituut, Ashrea, geeft aan alle belangrijke koudemiddelen een code. Dat vergemakkelijkt de hele communicatie over die middelen, van research tot verkoop. Linde is het grootste gassenbedrijf ter wereld en levert de koeltechnische industrie niet alleen producten, maar ook een scala aan services en nuttige informatie. Zoals een nieuwe brochure over de verplichte uitfasering van de HCFK's.

Zeg "koudemiddelen" en je denkt aan CFK's en HCFK's. Ook die laatste moeten er over enige tijd stapsgewijs uit. Maar nog lang niet iedereen weet precies wat daarbij komt kijken. Vooral het belang van tijdig anticiperen op die uitfasering, is nog niet ver doorgedrongen. En de verschillen met de eerdere uitfasering van CFK's zijn niet algemeen bekend.
Om daar tijdig uitleg over te geven, is een nieuw leaflet geproduceerd met wettelijke informatie en mogelijke oplossingen. Dit leaflet heet ‘Wees voorbereid op de HCFK-uitfasering’ en is nu te downloaden van de website van Linde. Volgens dit gassenbedrijf gaan de nieuwe DuPont™ ISCEON®-producten een belangrijke rol spelen in de HCFK-loze toekomst.
Zie www.lindegasbenelux.com, klik op ‘Producten’ en dan op Koudemiddelen.

===============================================================================

Linde Gas Benelux (in Nederland tot 01-01-2007 bekend onder de naam Hoek Loos) produceert en levert industriële, medicinale, voedingsmiddelen- en speciale gassen, gasmengsels en koudemiddelen met de daaraan gerelateerde apparatuur, systemen en diensten in België en Nederland.

Trefwoorden: Ahrea, Ashrea-code, Ckf,