Naast topmerk ‘HiQ REDLINE’ nu ook ‘HiQ BASELINE’

Naast topmerk ‘HiQ REDLINE’ nu ook ‘HiQ BASELINE’ van Linde Gas Benelux

Door: Linde Gas Benelux  13-02-2007
Trefwoorden: Baseline

Naast topmerk ‘HiQ REDLINE’ nu ook ‘HiQ BASELINE’
2007-02-08

Linde Gas breidt equipment voor speciale gassen uit met extra economy-lijn

Linde Gas Benelux (tot eind 2006 bekend onder de naam Hoek Loos) voert al jaren het zogeheten 'HiQ Redline’-programma aan regelapparatuur voor speciale en hoogzuivere gassen. Dit topmerk is nu uitgebreid met een economisch alternatief, de ‘Baseline’-serie. Voor met name discontinue processen kan de Baseline een aantrekkelijke keuze zijn.

Het HiQ Redline-assortiment strekt zich zelfs uit tot handmatige of (semi)automatische cilinder-centrales en afnamepunten in een distributiesysteem. Daarbij is Redline zodanig modulair opgebouwd, dat flexibiliteit gegarandeerd is voor elke gastoepassing. Er bestaat zelfs Redline equipment die is samengesteld uit meer dan 50 componenten.

Baseline laat zich het beste karakteriseren als een afgeslankte variant van Redline. Dat maakt Baseline tot prima randapparatuur voor veel standaard speciale gassen, waarbij inzet van de juiste apparatuur uiteraard sterk afhangt van de applicatie. Door haar economische opbouw valt de ‘Baseline’-serie met name op als een afdoend en betrouwbaar reduceertoestel voor diverse minder kritische processen.


Voor nadere informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot de productspecalisten bij Linde Gas Benelux: de heren A. van Trigt (010 246 12 62) of E. Bulten (010 246 13 93).

Trefwoorden: Baseline