TechniShow: veel en goed bezoek bij Linde Gas dankzij heuse noviteiten

TechniShow: veel en goed bezoek bij Linde Gas dankzij heuse noviteiten van Linde Gas Benelux

Door: Linde Gas Benelux  03-04-2008
Trefwoorden: Bezoek

Melanka Zuidervliet (productmanager en tevens standmanager): “Veel bezoekers op je stand krijgen is één, maar dat ook nog eens van een hoog niveau twee. Vanzelfsprekend kwam dat ook door de nieuwtjes die we op gassengebied konden laten zien. Ook van de zijde van de vakpers was er verheugend veel belangstelling. Zo kwamen we kwantitatief, maar zeker ook kwalitatief goed aan onze trekken.”

Linde Gas Benelux’ keuze om zich te beperken tot het échte nieuws in de gassenbranche viel bij de bezoeker merkbaar in goede aarde. Want natuurlijk zijn geïntegreerde reduceerventielen in cilinders al lang geen nieuws meer; maar de traploze instelbaarheid van Linde’s VIVANTOS-concept valt op als onderscheidend, en daarmee vooral dus het gemak bij het gebruik van deze cilinders van 300 bar.

“Een verhoogde belangstelling was eveneens merkbaar voor ODOROX”, aldus Zuidervliet. “Gewone zuurstof, waaraan we echter een luchtje meegeven dat gebruikers al in een heel vroeg stadium waarschuwt tegen ongewenste zuurstofverrijking. Dat veiligheidsaspect, met name natuurlijk in besloten of beperkte ruimtes, sloeg erg aan”.

De Benelux-vestiging van het Duitse Linde AG meldde enige honderden standbezoekers.

Trefwoorden: Bezoek