VIVANTOS™: gascilindertechnologie met traploos instelbare geïntegreerde reduceerventielen

VIVANTOS™: gascilindertechnologie met traploos instelbare geïntegreerde reduceerventielen van Linde Gas Benelux

Door: Linde Gas Benelux  29-05-2007
Trefwoorden: Cilinder, 300 Bar

Bij VIVANTOS gaan veiligheid, snelheid en comfort hand in hand. De combinatie van een hogere druk van 300 bar en een kleinere inhoud, maakt de cilinder beduidend lichter en brengt het zwaartepunt van de fles lager. Dit vergroot de handelbaarheid en mobiliteit van cilinders, terwijl de inhoud vrijwel gelijk is gebleven aan die van traditionele 50 liter cilinders. VIVANTOS gebruiksklare cilinders voldoen aan de strengste veiligheidsvoorwaarden. De hoge werkdruk is afgesloten wanneer de cilinder niet in gebruik is. Als extra veiligheidsvoorziening wordt in alle uitwendige componenten de overdruk weggenomen als de klep wordt gesloten en de drukregelaar drukloos gemaakt.

De gassen uit de speciale VIVANTOS-serie maken MIG- en TIG-lassen met materialen zoals aluminium, roestvast staal, koper en laaggelegeerd staal mogelijk. De VIVANTOS-serie is verkrijgbaar via de Linde Gas verkooppunten of te bestellen via de website.

Linde Gas Benelux (voorheen Hoek Loos) maakt deel uit van Linde Gas AG, wereldmarktleider op het gebied van industriële en medische gassen.

Voor meer informatie: Linde Gas Benelux, tel. 010 246 1470, [email protected]

Trefwoorden: 300 Bar, Cilinder,