Boekpresentatie De Harsclub bij Thermen Holiday

Boekpresentatie De Harsclub bij Thermen Holiday van Thermen Holiday

Door: Thermen Holiday  29-07-2009

Boekpresentatie De Harsclub bij Thermen Holiday

Op 4 augustus wordt het boek in Thermen Holiday Schiedam gepresenteerd. Sherita Narain, directeur van Thermen Holiday, geeft een speech en Senay Özdemir wordt voor de aanwezigen over haar boek geïnterviewd door Sara van Gorp. Ook zal Senay uit haar boek voorlezen en na afloop van de presentatie signeren. Het boek De Harsclub kan tijdens de presentatie gekocht worden voor slechts € 13,45.

Senay Özdemir werd in 1993 de eerste Turkse omroepster van Nederland en Europa. Ze werkte als producer bij de TROS voor het actualiteitenprogramma 2Vandaag en de consumentenrubriek TROS Radar. Ze is oprichter en hoofdredacteur van SEN Magazine dat in 2004 door de Volkskrant werd verkozen tot het beste nieuwe vrouwenblad van dat jaar. Senay publiceerde opiniestukken in de Volkskrant, NRC Handelsblad en LA Times. Internationaal kreeg haar werk veel aandacht: The New York Times, International Herald Tribune, Foreign Policy en Austin American Statesman maakten een profiel van haar. Momenteel woont en werkt zij in Austin, als gastdocent aan de School voor Journalistiek van de Universiteit van Texas. De Harsclub is haar eerste roman.

Een heerlijke mediterane chicklit!
Senay Özdemir - De harsclub

Iedere maand komen Bahar, Yelda en Arzu bij elkaar om zich dapper onderhanden te laten nemen door Ayzel teyze – een Turkse harsvrouw. De sfeer is intiem, hun ontboezemingen zijn dat ook. Ze lachen en bekvechten, filosoferen en troosten elkaar: over mannen en schoonheid, carrière en seks. Met De Harsclub schreef Senay Özdemir een vrolijke roman, gebaseerd op ware verhalen en bekentenissen.

U bent van harte welkom om de boekpresentatie bij te wonen op dinsdag 4 augustus tussen 16.00 en 18.00 uur in het Grand Café van Thermen Holiday te Schiedam.
Op de eerste dinsdag van de maand is het dames badkledingdag bij Thermen Holiday. Om deze reden is deze presentatie uitsluitend toegankelijk voor dames.

Aanmeldingen lopen via info@thermenholiday.nlNoot voor redactie:

Voor meer informatie of wilt u aanwezig zijn bij deze presentatie kunt u contact opnemen met Thermen Holiday, Vianne Scharloo, 010 4493245 of mail naar v.scharloo@thermenholiday.nl