Primeur in Nederland: verse Aloë Vera massage direct van het blad

Door: Thermen Holiday  13-09-2006

Gemasseerd worden met verse Aloë Vera direct van het blad bij Thermen Holiday

SCHIEDAM, 20060912 -- Thermen Holiday in Schiedam is op dit moment het enige Sauna & Beautycenter in Nederland dat gebruik maakt van 100 procent verse Aloë Vera-bladeren tijdens de massage. Bij deze wel heel bijzondere massagevorm wordt gebruik gemaakt van 100% verse Aloë Vera-bladeren die direct overgevlogen worden uit China.

De Aloë Vera-bladeren worden tijdens de massage opengesneden. Uit de prachtig groene bladeren wordt een zeer geconcentreerd, zuiver en transparant sap/gel onttrokken. Deze gel bestaat voor 100% uit water met een bijzondere mix van vitaminen, koolhydraten, mineralen en suikers. Deze verse Aloë Vera wordt gewonnen uit planten die meer dan 10 jaar gerijpt zijn.

Een massage met pure Aloë Vera is een unieke ervaring en een pure traktatie voor het gehele lichaam. Tijdens de massage wordt u van top tot teen met Aloë Vera ingesmeerd, direct van het blad. De Aloë Vera wordt gebruikt in plaats van olie en is daarom uitstekend te combineren met zowel een klassieke- als sportmassage binnen Thermen Holiday.

De werking van Aloë Vera
De Aloë Vera bezit kenmerken als vochtinbrengend, het bevordert het vermogen van het menselijk lichaam om vocht te reguleren, werkt verkoelend, verwijdert giftige stoffen uit het lichaam en voorkomt rimpels die kunnen ontstaan door vochtgebrek in de huid. Maar Aloë Vera werkt ook uitstekend tegen huidontstekingen, jeuk, ruwe handen en het geneest kloofjes.

De massagesalons van Thermen Holiday zijn ook los van saunabezoek te reserveren.