Trigion ontvangt ‘Keurmerk Beveiliging VPB’

Door: Trigion  29-09-2006
Trefwoorden: Awards

Op dinsdag 26 september 2006 heeft Trigion, het meest toonaangevende beveiligingsbedrijf van Nederland, als één van de eerste zes beveiligingsbedrijven het Keurmerk Beveiliging VPB gekregen. Algemeen Directeur Geert van de Laar van Trigion ontving het certificaat uit handen van de heer Mr. W.G. van Hassel, voorzitter van de VPB. De ceremonie vond plaats in het Palace Hotel te Noordwijk.

Over het Keurmerk
Gelet op de belangrijke ontwikkelingen in de beveiligingsbranche is het zaak deze verder te professionaliseren. Daarom wordt dit keurmerk ingevoerd. De VPB wil bewerkstelligen dat de dienstverlening aan opdrachtgevers beantwoordt aan hoge, uniforme eisen met betrekking tot kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Het keurmerk stelt strenge voorwaarden aan integriteit, kwaliteitsverbetering en communicatie met de opdrachtgever. Dat is voor de beveiligingsbranche essentieel. Zo wordt voor opdrachtgevers het kwaliteitsniveau van de branche en de bedrijven zichtbaar. Keurmerkhouders worden ieder jaar getoetst door een externe, onafhankelijke en deskundige Certificerende Instelling.

Over de VPB
De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) is het platform van bedrijven die zich richten op beveiliging en beheersing van risico’s met betrekking tot personen, objecten en bedrijfsvoering. Ruim 90 procent van de ruim 28.000 beveiligingsmedewerkers in ons land is in dienst van een bij de VPB aangesloten beveiligingsbedrijf. Meer informatie is te vinden op www.vpb.nl .

Trefwoorden: Awards