Algemene vragen over Balmain Hair extensions

Algemene vragen over Balmain Hair extensions van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  11-08-2009
Trefwoorden: Webshop, Kappers, Vragen

Hoe worden hair extensions & DoubleHair onderhouden?
Afhankelijk van uw natuurlijke haargroei moeten de hair extensions om de 2-3 maanden herplaatst worden anders worden de bondjes zichtbaar. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden.

Als aanvulling op uw eigen haarverzorging en om uw hair extensions in optimale staat te houden adviseren we u regelmatig een bezoek te brengen aan uw extensionstylist. Doe dit elke 4 tot 8 weken, zodat uw extensionstylist de hair extensions of DoubleHair kan herplaatsen als dat nodig is.

6 Maanden garantie!
Het verwijderen is eenvoudig, waarbij het haar op geen enkele manier wordt beschadigd, indien dit door uw Balman extensionspecialist wordt uitgevoerd. Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw hair extensions zorgt, hoe langer deze meegaan. De hair extensions en DoubleHair kunnen opnieuw aangebracht worden met het Rebond systeem. Hierdoor is herplaatsing duidelijk kostenbesparend in vergelijking met de eerste plaatsing van de extensions.

Wassen
Balmain Shampoo: Een zachte, hydraterende shampoo verrijkt met 'Groene Thee' extracten om het haar en de hoofdhuid schoon te maken. Rijk aan Catechin Polyphenolen, Groene Thee extract bevat EGCG, een sterk anti-oxidant en is rijk aan vitamine C, prote?ne, tanine en theanine. De shampoo geeft extra glans en kleurbescherming. Borstel het haar voor het wassen goed, maak het haar nat met warm water, het hoofd niet ondersteboven houden, maar vanaf de kruin naar beneden wassen. Breng daarna de shampoo aan. Breng een normale hoeveelheid shampoo aan bij de wortels en masseer de hoofdhuid met kleine draaiende bewegingen. De shampoo hoeft niet over de hele lengte van het haar gemasseerd te worden, aangezien het voldoende schoon wordt tijdens het uitspoelen. Spoel het haar hierna goed uit en herhaal indien nodig. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Conditioning van de hair extensions
Alle haar heeft conditioner nodig, zowel het eigen haar als de hair extensions. Breng de Balmain Conditioner alleen in de lengte en op de punten van het haar aan, niet op de hoofdhuid of de bondjes. Eventueel kunt u het haar met een zachte borstel borstelen om de conditioner goed door het haar te laten gaan. Laat de conditioner minimaal 3 minuten zitten met een maximum van 10 minuten. Spoel het haar daarna goed uit met warm water. Gebruik de herstellende Balmain Hair Mask 1x per week. Breng aan op vochtig haar, na het wassen met de Balmain Shampoo, laat 5 minuten inwerken, daarna goed uitspoelen. Gebruik in combinatie met de Balmain Shampoo voor het beste resultaat.

Hair extensions onderhoud: Drogen en Stylen
De Shine Spray geeft een stralende glans aan het haar. Spray van een kleine afstand (30 cm) op nat of droog haar. Voorkom oogcontact. De Shine Spray is geschikt voor dagelijks gebruik. Fohn uw haar altijd droog na het wassen, gebruik een lage temperatuur en een Balmain borstel. Wanneer het haar droog is kunt u carmen set, krultang en stijltang gebruiken.

NB: alleen bij 100% echt haar, gebruik deze styling methoden niet bij Fiber extensions.

Borstelen
Bij het borstelen van het haar is het beter om altijd een grote zachtharen borstel te gebruiken. Wij adviseren de Balmain borstel, deze voorkomt dat het eigen haar of de hair extensions gaan klitten of beschadigd raken.

Met het gebruik van de Balmain borstel zal het haar glanzen en in een goede conditie verblijven. Begin bij de punten met borstelen, daarna het middengedeelte en uiteindelijk het hele haar. Voor het slapen gaan het haar in een staart doen (niet te strak) of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten en knopen.

Handige Balmain Hair extensions tips:

  • Spoel uw haar iets langer uit dan normaal.
  • Het kan zijn dat er enkele hair extensions uitvallen in de eerste paar dagen (max. 10%) Verzamel deze zodat ze opnieuw kunnen worden aangebracht met een rebond.
  • Wij raden aan uw haar voor het slapen gaan in een staart (niet te strak) of losse vlecht te doen. Dit voorkomt klitten. Nooit met nat haar slapen!
  • Behandel uw hair extensions als uw eigen haar. Balmain shampoo, conditioner en het masker zorgen voor een optimale verzorging houden uw extensions langer mooi.
  • Als u gaat zwemmen adviseren we u een beschermende badmuts te dragen omdat de chemicali?n uit het zwembad of het zout uit de zee uw extensions kunnen aantasten/uitdrogen.

Meer informatie over Balmain Hair producten: of als u kapper bent, kunt u direct Balmain Hair kappersproducten bestellen via:
www.balmainhair.com

Trefwoorden: Aanbrengen, Artificial, Balmain, Balmain Hair, Balmain Producten, Bond, Clip-in, Consumenten, Doublehair, Eenvoudig, Ervaring, Extensies, Extensions, Feiten, Fill-in, Haar, Haar Aanbrengen, Haarextensies, Haarlengte, Haarstuk, Haarstukken, Haartoename, Haartoevoeging, Haarverlenging, Haarvermeerdering, Hair, Hair Extensions, Hair Extensions Producten, Hair Extensions Voor Kappers, Hairdressers, Hairextensions, Hairxpression, Kappers, Kleur, Krullen, Kunstmatig, Lengte, Professionele Hair Extensions, Stijl Haar, Syntetisch, Tape, Volume, Vragen, Wat U Nog Niet Wist, Webshop, Weetjes, Www.balmainhair.com, Www.balmainhairxpression.com,