Balmain Hair Extension Trolley

Balmain Hair Extension Trolley van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  03-08-2009
Trefwoorden: Professioneel, Salon, Extensions

De Balmain extension trolley is ontwikkeld door en voor extensions pecialisten. Deze trolley is een uitkomst voor de stylist. Niet alleen bij de bevestiging en herbevestiging van extensions, maar voor de totale extensionservice. Bovendien kan de trolley ook gebruikt worden voor de opslag van extensions en voor het promoten van de Balmain After Care producten.

Extensions en DoubleHair
De dubbele rail is zodanig ontworpen, dat de organizers van zowel Fill-In extensions als van DoubleHair daaraan kunnen worden gehangen voor de applicatie. Zo kan de stylist sneller en professioneler werken.

Balmain haarverzorgings promotor
Met de Balmain trollley in uw salon promoot u niet alleen de extensionservice, ook de speciaal ontwikkelde Balmain After Care producten worden onder de aandacht van uw extensionklanten gebracht.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com

Trefwoorden: Balmain After Care, Balmain Hair, Balmain Trolley, Bevestiging, Doublehair, Extension, Extensionklanten, Extensions, Extensionservice, Fill-in, Fill-in Extensions, Hair Extensions, Herbevestiging, Organizers, Professioneel, Salon, Stylist, Trolley,