Creëer in enkele seconden je eigen “catwalk look” met Balmain hairXpression!

Creëer in enkele seconden je eigen “catwalk look” met Balmain hairXpression! van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  27-07-2009
Trefwoorden: Haar, Hairextensions, Hair

Balmain Hair is de naam in de fashion & haar industrie. Beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow, Madonna, Sarah Jessica Parker & Beyonce zijn gespot met creaties van Balmain op de ‘red carpet. Naast Haute Çouture heeft Balmain ook een haarlijn (Haute Coiffure). De laatste innovatie van de Research & Development afdeling van Balmain Hair is speciaal ontworpen voor de consument. Het product heet hairXpression, een handig systeem dat de consument zelf in staat stelt verschillende looks op elk gewenst tijdstip te creëren. Meer lengte, volume en makkelijk zelf kleur toevoegen zonder chemicaliën in enkele seconden. Een droom die werkelijkheid wordt.

De internationale catwalk bepaalt de trends: lang, glanzend volumineus haar met high-lights.
Balmain volgt deze trend met hairXpression: een compleet high-end retail productlijn voor een geweldige vrouwelijke look! Mooi lang golvend haar of het toevoegen van kleur en of high-lights, alles is mogelijk voor de consument. Je kunt deze zomer je haar een funky hair boost geven met trendy kleuren, heb je liever lengte in je eigen natuurlijke tinten geen probleem clip een complete extension in en je hebt meteen die Hollywood red carpet look.
Het clip-in systeem is een gebruiksvriendelijk systeem voor jong en oud. Op 1 dag kun je meerdere haarstijlen creëren, voor op het werk, ’s avonds tijdens dat romantische etentje of voor een avond stappen met je vrienden. Any style, any time is dan ook de slogan van Balmain Hair voor deze lijn.

Memory®Hair
De Research & Development afdeling van Balmain Hair is met een oplossing gekomen voor haar dat niet blijft zitten. Memory®Hair, onthoudt de staat waar het in is. Als je met een krultang het haar krult, blijft deze krul erin zitten. Zelfs na een flinke regenbui. De textuur van het haar kan door middel van hitte (denk aan een krul- en of stijltang) omgevormd worden. Blijvend stijl haar, of prachtige krullen die niet uitzakken behoort nu tot de mogelijkheden.
Het Memory®Hair is gemakkelijk te onderhouden, spoelen met lauwwarm water en voeg een beetje conditioner spray toe en je bent klaar.

Soft Blend Edge
Een andere innovatie van de Research & Development is het gepatenteerde Soft Blend Edge techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er 2 strips met naast op elkaar zijn bevestigd. Het voordeel hiervan is dat hairXpression 70% dunner is dan alle andere systemen. Bovendien houden de curven ook 20% meer haar per m2 cm. en geven een perfecte intergratie.

Eye Cather
HairXpression is er voor alle vrouwen die hun eigen uiterlijk willen bepalen, zonder hiervoor al te veel geld aan uit te geven. HairXpression is redelijk geprijsd en geeft een cover girl look op ieder gewenst moment.

De complete lijn bestaat uit 4 modellen: kleur finges van 6cm breed in 2 verschillende lengten (15 en 30 cm); high-lights set met daarin 3 stuks high-lights van ieder 2 cm. breedte en 30cm. lengte; lengte extension verpakt per 3 met elk een breedte van 6 cm. met varieerde lengten van 25 en 40 cm.; tot slot Full lenght extension een 27cm. breed hakstuk dat in een handomdraai mooi lang haar geeft. Deze extension is er in 25 en 40 cm. lengte


Voor meer informatie: http://www.balmainhairxpression.com


Trefwoorden: Balmain, Balmain Hair, Balmainhair, Catwalk, Haar, Hair, Hair Dressers, Hair Extensions, Hairexpression, Hairextensions, Hairxpression, Hairxpressions, Highlights,