Goede haarverzorging van Balmain Hair voor hair extensions!

Goede haarverzorging van Balmain Hair voor hair extensions! van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  08-07-2009
Trefwoorden: Verzorging, Natuurlijk, Shampoo

Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions. De nieuwe Balmain hair care lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel uw eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden.

Balmains geweldige verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine Spray.

De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van uw haar en uw hoofdhuid.
De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij uw haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt.
De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan uw haar, maar beschermt het ook tegen uitdrogingen gespleten punten.

6 Maanden garantie!
Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com

Trefwoorden: Balmain, Balmain Hair, Conditioner, Glanzend, Haar Extensions, Hair Cair Lijn, Hair Care, Hair Extensions, Hair Mask, Natuurlijk, Shampoo, Verzorging,