Hair Extensions: Binnen 20 minuten meer lengte, volume en kleur

Hair Extensions: Binnen 20 minuten meer lengte, volume en kleur van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  12-06-2009
Trefwoorden: Kapper, Styling, Hairextensions

Het modehuis Balmain Paris heeft een naam hoog te houden in de fashion-wereld. Haute Couture en Haute Coiffure gaan hand in hand. Daarom streeft Balmain Extensions er altijd naar om de extensionproducten voor de kappersmarkt te verbeteren en uit te breiden.

Balmain verwacht veel van de nieuwe DoubleHair Strip; een handgeknoopte haarstrip van 100% echt haar in negen verschillende kleurcombinaties; vier basiskleuren, die in iedere kleur te kleuren zijn en vijf duo-tones, direct draagbare kleurcombinaties. Door de dubbele haarlaag, de eenvoudige techniek en de combinatie met de Fill-In extensions van Balmain, is binnen 20 minuten een compleet nieuwe coupe te realiseren. De DoubleHair Strip is 27 cm breed en hoeft maar met 11 bonds vast gezet te worden. De strip is verkrijgbaar in 25 en 40 cm.

Natuurlijk effect
Balmain streeft met de DoubleHair Strip een natuurlijk effect na. Het 100% echte haar is net als het eigen haar te wassen en op elke gewenste manier te stylen. Het haar voelt zacht en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien heeft Balmain een speciale techniek ontwikkeld – de gepatenteerde Soft Blend Edge – waarmee de strips onzichtbaar zijn te plaatsen. DoubleHair Strip bestaat uit 2 strips met haar die niet op elkaar maar onder elkaar zijn geplaatst, waarbij de bovenste strip de vorm heeft van aaneengesloten curves. Hierdoor is DoubleHair Strip ongeveer 70% dunner dan elk ander systeem. De curves zorgen voor een perfecte integratie met het eigen haar en sluiten naadloos aan op de vorm van het hoofd. Bovendien bevatten de curves circa 20% meer haar per vierkante centimeter.

Permanent of tijdelijk
Balmain staat garant voor comfort; de gepatenteerde Soft Blend Edge zorgt voor een perfecte mix met het eigen haar en is nauwelijks voelbaar. De klant heeft keuze uit twee methodes; een permanente bevestiging in de kapsalon door middel van ‘bonds’. De DoubleHair Strip blijft zes tot acht weken zitten en is twee tot drie keer te gebruiken. Uw klant heeft hier dus een half jaar plezier van en heeft ook nog eens 6 maanden garantie op het haar in combinatie met de Balmain haarverzorgingslijn! Ook is er een methode met een eenvoudig clipsysteem; ook wel positioneringsclips genoemd. De klant kan thuis op elk moment een tijdelijk effect realiseren met DoubleHair Strip. Een perfecte manier om de klant te laten kennis maken met haarverlenging zonder het meteen permanent vast te hoeven laten zetten!

Ondersteuning
Zoals de professionele kappersbranche gewend is van Balmain, heeft deze firma alle tools in handen om de kapper te ondersteunen. Zo zijn er vaktechnische en trendy trainingen om het concept van haarverlenging snel onder de knie te krijgen. Alle mogelijkheden van dit omvangrijke systeem krijgt u aangereikt! Voor in de kapsalon zijn mooie displays en point of sale materiaal verkrijgbaar. Verkopen gaat op deze manier vanzelf. Uiteraard informeert Balmain de kapper ook uitgebreid over de technische hulpmiddelen voor het bevestigen van extensions en DoubleHair, alsmede het gamma Balmain-haarverzorgings- en stylingproducten.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com

Trefwoorden: Balmain, Balmain Hair, Doublehair, Extensions, Hair, Hair Extensions, Hairextensions, Kapper, Styling