Hair extensions: Extra lang haar in 5 minuten.

Hair extensions: Extra lang haar in 5 minuten. van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  01-05-2009
Trefwoorden: Hair, Highlights, Balmain

De hairMake-up collection is de perfecte oplossing voor iedereen die eens verschillende kleuraccenten in het haar wil ervaren. Er is ruime keuze in verschillende lengtes, kleuren én stijlen - van weelderige slag tot stylish steil - dus voor elke klant is een perfecte match te vinden. Bovendien zorgen de verschillende tinten in het eigen haar niet alleen voor een speels effect, maar krijgt elke coupe ook een vollere en levendiger uitstraling.

De hairMake-up collection bestaat uit negen tinten in ton-sur-ton nuances. Ze bieden optimaal draagcomfort met een onzichtbare aanhechting dankzij de Soft Blend Edge techniek en zijn makkelijk aan te brengen dankzij het simpele Clip-In systeem. Omdat ze gemaakt zijn van Memory Hair zijn ze bovendien meermalen te stylen. Kortom, in een handomdraai speelse kleuraccenten, meer lengte én volume.

Ultieme Lengte
De Complete Extension variant is nu ook verkrijgbaar in 60cm. Het is hierdoor mogelijk om op een betaalbare manier eindeloos lang haar te verwezenlijken. Door het gemakkelijke clip-in systeem creëer je in slechts 5 minuten prachtig lang haar. De lijn bestaat uit 9 modieuze kleuren die bij iedere haarkleur past. Het product is verpakt in een mooie bewaardoos en met de speciaal ontwikkelde Conditioning Spray behoudt het haar de optimale kwaliteit.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com


Trefwoorden: Balmain, Balmain Hair, Combinations, Curls, Extension, Hair, Hair Extensions, Hairdresser, Hairstyle, Highlights, Length, Volume