Hair Extensions: speciaal ontwikkeld voor dames met dun, fijn haar

Hair Extensions: speciaal ontwikkeld voor dames met dun, fijn haar van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  18-06-2009
Trefwoorden: Kapper, Haar, Balmain

DoubleHair Lite van Balmain Hair
Balmain Hair staat bekend als één van de meest innoverende producenten op het gebied van haartoevoeging. Zo wordt ieder jaar de productlijn aangevuld met nieuwe ontwikkelingen. Sinds maart 2008 is de revolutionaire DoubleHair productlijn uitgebreid met DoubleHair Lite.

Balmain Hair verwacht met de nieuwe DoubleHair Lite een antwoord te bieden aan consumenten met een dunne en fijne haarstructuur. De 9 cm brede en zeer fijn handgeknoopte DoubleHair Lite, met gepatenteerde Soft Blend Edge techniek, is de ideale oplossing voor deze doelgroep (DoubleHair Lite is 20% lichter dan de normale DoubleHair).

DoubleHair Lite is gemaakt van 100% echt haar in 9 verschillende kleurcombinaties: 4 basistinten die in iedere kleur te verven zijn en 5 duo-tones, direct draagbare kleuren. DoubleHair Lite is verkrijgbaar in een haarlengte van 40 cm, blijft ongeveer 6 weken in het haar zitten en is 2 tot 3 keer herbruikbaar. Balmain Hair geeft 6 maanden garantie op het haar in combinatie met de Balmain haarverzorgingslijn.

DoubleHair Lite wordt bevestigd met het gepatenteerde DoubleHair systeem. Hierdoor is het mogelijk om binnen 35 minuten een complete verlenging aan te verwezenlijken. Dit bespaart 60% meer tijd dan elk ander hairextension-systeem.

Zoals de professionele kappersbranche gewend is van Balmain Hair, zijn alle supportmaterialen voor de kapper verkrijgbaar. Zo zijn er vaktechnische trainingen om het concept van haartoevoeging snel onder de knie te krijgen. Alle mogelijkheden van dit omvangrijke systeem krijgt u aangereikt! Voor in de kapsalon zijn mooie displays en point of sale materialen verkrijgbaar. Verkopen gaat op deze manier vanzelf. Uiteraard informeert Balmain Hair de kapper ook uitgebreid over de technische hulpmiddelen voor de applicatie van extensions en DoubleHair, alsmede over het gamma haarverzorgings- en stylingproducten van Balmain Hair.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com 
 

Trefwoorden: Balmain, Balmain Hair, Doublehair, Doublehairlite, Fijn, Haar, Hair Extensions, Hairdresser, Kapper,