Nieuw: Balmain Hair Elegance-collectie voor een glamourous hair-upstijl

Nieuw: Balmain Hair Elegance-collectie voor een glamourous hair-upstijl van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  03-03-2009
Trefwoorden: Bruidskapsels, Eigenschappen, Chic

Zin in een compleet nieuwe haarstijl zonder een uur in de kapperstoel te zitten? Dat is vanaf vandaag mogelijk! Balmain Hair lanceert de Elegance collectie: vijf trendy hair-ups van artificial human hair waarmee je in een handomdraai een nieuwe haarlook creëert.

De ene dag heb je zin om een lange krullenstaart te dragen, morgen ben je meer in de mood voor een chique look met een stylish, gevlochten knot. Ook zijn er van die dagen dat je je haarstijl aan je outfit wilt aanpassen of voor één avondje eens iets anders, spectaculairs met je haar wilt doen.
Dat kan allemaal met de stijlvolle Elegance collectie van Balmain Hair. Daar maak je in een handomdraai een tijdelijke glamourous
hair-up stijl mee. Met een heel natuurlijke uitstraling, alsof het gewoon je eigen haar is.

De Elegance collectie bestaat uit vijf trendy looks
Saint-Tropez braided knot
De meest klassieke stijl en helemaal de trend van nu: een gevlochten knot. Niet van echt te onderscheiden!
Verkoopadviesprijs: € 59,95.

Nice twist wavy and Paris twist straight
Een recht haarstuk met een ingewerkte metaaldraad waardoor het heel eenvoudig in verschillende vormen gebogen kan worden, bijvoorbeeld een trendy staart of knot. Metal Wire kan ook los in het haar worden gehecht voor meer volume. Nice is gekruld, Paris is steil haar.
Verkoopadviesprijs: € 54,95.

Bordeaux curl clip short and Cannes curl clip long
Licht gekrulde hair-ups in twee lengten: korte krul en lange krul. De stijlen zijn uitermate geschikt om met elkaar (bijvoorbeeld
één korte en één lange krul) te combineren, maar je kunt ze ook mixen met Nice of Paris.
Verkoopadviesprijs: € 49,95.

Wat maakt de Balmain Elegance Collectie zo uniek?

- Memory®Hair: alle hair-ups zijn gemaakt van artificial human hair, dat het door Balmain Hair gepatenteerde ‘memory hair complex’ bevat. Je kunt het haar met een stylingapparaat van krullen voorzien of steil maken, zonder dat het beschadigt. Na het wassen droogt het stuk altijd weer in de oorspronkelijke stijl op. Oogt natuurlijk en voelt aan als echt haar!
- Onzichtbare hechting: dankzij speciale gentle-lock clips (geïntegreerd ín de hair-up) kan het stuk onopvallend en stevig worden vastgehecht.
- Natural color match: door de mix van verschillende ton-sur-ton haartinten matcht de Elegance collectie altijd met de natuurlijke, eigen haarkleur. Om het haar in een knot of staart te dragen hoeft alleen de natuurlijke, eigen basiskleur overeen te komen.
- Professionele kwaliteit: elke hair-up is handgemaakt, waardoor het haar er heel natuurlijk uitziet en soepel in model valt.
- Zonder helpende hand: makkelijk zelf in het eigen haar vast te zetten.
- Lichtgewicht materiaal: zorgt voor prettig draagcomfort.

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com

Trefwoorden: Bruidskapsalon, Bruidskapsels, Chic, Eigenschappen, Elegante Stijl Kapsel, Haar Opsteken, Kapsel Voor Bruid, Opsteek, Opsteekproducten,