Veelgestelde vragen door kappers over DoubleHair extensions van Balmain Hair

Veelgestelde vragen door kappers over DoubleHair extensions van Balmain Hair van Balmain Hair

Door: Balmain Hair  13-07-2009
Trefwoorden: Kappers, Mode, Behandeling

Wat is het concept?
Clips op de weft voor tijdelijke applicatie of permanente applicatie met de DoubleHair techniek. De totale lijn bestaat uit 3 lengtes (15 cm, 30 cm en 40 cm) en 12 verschillende kleurcombinaties in zowel natuurlijke als felle tinten. De weft is tevens geëffileerd waardoor het direct in het haar wordt opgenomen.

Wat is de innovatie?
De hair extensions zijn zowel permanent als tijdelijk in te brengen

Wat voor type haar wordt er gebruikt?
100% Human Hair

Hoe lang kunnen de hair extensions blijven zitten?
Met het clipsysteem kunnen de hair extensions in of uit het haar gehaald worden wanneer de klant wil. De permanente bevestiging met bondjes blijft gemiddeld 6 weken zitten.

Hoe vindt de toepassing van de hair extensions plaats? (Hoe worden de extensions in het haar gezet?)
2 verschillende applicatiemanieren. Tijdelijk kan de hair extension ingezet worden met het clipsysteem of permanent met bondjes.

Wat voor mogelijkheden zijn er met dit product? (Bijv. meer volume, kleur of lengte)
Het flexibel aanbrengen van kleuraccenten zonder het haar chemisch te hoeven behandelen. Maar het zorgt tevens ook voor meer volume.

Welke voordelen zijn er voor de klant?
Het kan tijdelijk ingezet worden waardoor je het als een accessoire kunt gebruiken. Dus heeft de klant bijvoorbeeld een feestje waarbij er paarse accenten in de garderobe zijn dan kan de haarkleur erop aangepast worden. Ook is het mogelijk om de klant te laten wennen aan de kleur en het volume. Mocht de klant tevreden zijn dan kunnen de hair Extensions permanent bevestigd worden.

Welke voordelen zijn er voor de kapper?
Kappers kunnen meer experimenteren met kleur en stijlen waardoor ze de klant een goed idee geven hoe het eindresultaat wordt. Het wordt daardoor veel laagdrempeliger, omdat de klant de hair extensions eerst kan testen en later definitief kunnen bevestigen.

Welke ondersteuning bieden jullie aan de kapper?
Zeer uitgebreide training (inclusief cursusboek en DVD), nieuw geïntroduceerde salondisplays, counterdisplay, kleurboek, poster, luxe treatment verpakking, banners en een consumentenbrochure.

Wat is dé trend voor dit najaar op hair extension-gebied?
Haar als mode accessoire!

Voor meer informatie kijk op: http://www.balmainhair.com
Dit product kan door kappers besteld worden op http://webshop.balmainhair.com

Trefwoorden: Aanbrengen, Balmain, Balmain Hair, Behandeling, Bond Extensions, Clip-in, Coiffure, Coiffures, Creëren, Extensions, Extensions Informatie, Extensions Voor Kappers, Faq, Haar, Haarextensies, Hair Extensions, Hairextensions, Kapper, Kappers, Kappersinformatie, Kappersvragen Extensions, Kleur, Kleurcombinaties, Lengte, Mode, Professionele Hair Extensions, Salon, Veelgestelde Vragen, Volume, Voordelen,