Beautycare by Donna

Afdrukken

Is Beautycare by Donna incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: albert schweitzerlaan 27 , 2871 LC Schoonhoven, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Beautycare by Donna

Beautycare by Donna is een schoonheidssalon in Schoonhoven.voor huidverzorging,huidverbetering,ontspanning en visagie. voor vrouwen en mannen. In de salon wordt professioneel en hygiënisch gewerkt met de hoogwaardige en 100% natuurlijke producten van Henriëtte Facroche en Epilfree, definitief en natuurlijk ontharen

Als Henriëtte Faroche beautician geef ik diverse schoonheidsbehandelingen in een persoonlijke en ontspannen sfeer waar bij de tijd genomen wordt voor iedere cliënt. Dit kan variëren van verschillende professionele behandelingen. Zoals een standaard gezichtsbehandeling om de huid een frisse oppepper te geven tot aan huid verbeterende behandelingen,fruitzuurpeelingen,acne behandelingen,Diamond microdermabrasie,lichaamsbehandelingen,definitief ontharen van lichaam of gelaat met Epilfree, epileren van de wenkbrauwen en verven van de wimpers en/of wenkbrauwen,manicure,gellak tot visagie van dag make-up tot bruidsmake-up.

Iedere huid is uniek!,De behandelingen worden daarom ook altijd afgestemd op uw huidtype en de behoefte van uw huid.
Met de producten uit de thuisverzorgingslijn kunt u de behandeling thuis voortzetten en ondersteunen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de salon.

Kaart

Is Beautycare by Donna in albert schweitzerlaan 27, Schoonhoven Zuid-Holland 2871 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Schoonhoven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoonhoven Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoonhoven Zuid-Holland, 2871 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813355]