Detachering

Door: Fremantle Software  06-07-2012
Trefwoorden: Wervingsbureaus, Detachering, Werving En Selectie

Fremantle Software werkt voor grote en kleine bedrijven, alsmede particulieren. Dat vraagt om flexibiliteit en een breed netwerk aan specialisten. Hierdoor beschikken wij automatisch over de hulp die u nodig heeft: de juiste man op de juiste plaats. Zoekt u een ICT-professional voor uw tijdelijke vacature? Is een van uw medewerkers ziek? Loopt een project uit? Fremantle Software werkt met lage overheadkosten. Dat voordeel is voor u: wij bieden specialisten tegen gunstige uurtarieven. Met een heldere financiële structuur en duidelijke afspraken. Wilt u weten wat Fremantle Software voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken. Wij begrijpen uw vraag als geen ander. Zoekt u werk als zelfstandig ICT professional? Fremantle Software bemiddelt persoonlijk voor ICT-freelancers. Voor tijdelijke opdrachten of voor langere tijd. Bent u de professional die beschikt over kennis, ervaring en flexibiliteit, dan ontvangen wij graag uw CV en kijk ook eens naar onze vacature's op wij zoeken per direct.

Trefwoorden: Detachering, Werving En Selectie, Wervingsbureaus

Andere producten en diensten van Fremantle Software

06-07-2012

Webdesign

De optimale website spreekt uw toekomstige klanten aan met een pakkende vormgeving en heldere informatie. Wilt u opvallen tussen de


06-07-2012

Software

Door het ontwikkelen van eigen software en applicaties leveren wij maatwerk. Op maat voor uw bedrijf, voor nu en in de toekomst, zodat alle processen gaan zoals u dat wenst.


06-07-2012

Is uw website op een smartphone of tablet wel goed zichtbaar?

Mobiel internet neemt een hoge vlucht. Uw klanten dragen een wereld aan informatie bij zich, en verwachten ook op een