Mazijk Kachel en Openhaard Specialist A V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Achterwetering 10 , 2871 RK Schoonhoven, Zuid-Holland

E-mail

Over Mazijk Kachel en Openhaard Specialist A V

Het eerste contact met onze klanten is meestal in onze fraaie showroom aan de Achterwetering in Schoonhoven. De klant wordt gevraagd welke soort haard hij zoek en eventueel volgt een bezoek aan huis. Meestal neemt de klant ook documentatie mee naar huis. Ter plaatse volgt het advies over de vele mogelijkheden. Indien gewenst worden er tekeningen gemaakt en metingen verricht om een vrijblijvende offerte te maken. Na akkoord van de offerte worden alle werkzaamheden ingepland, en volgt de plaatsing. Ook heeft de klant de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een van onze importeurs/fabrikanten. Men kan dan vrijblijvend het gehele assortiment bekijken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Fireplace Construction

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schoonhoven Zuid-Holland

Is Mazijk Kachel en Openhaard Specialist A V in Achterwetering 10, Schoonhoven Zuid-Holland 2871 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schoonhoven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoonhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoonhoven Zuid-Holland, 2871 RK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826883]