Assieraden: Urnencentrum Nederland. Assieraden hangers, ketting, ring, armband, gouden en zilveren.

Assieraden: Urnencentrum Nederland. Assieraden hangers, ketting, ring, armband, gouden en zilveren. van Urnencentrum Nederland

Door: Urnencentrum Nederland  17-05-2011
Trefwoorden: Urn, Urnen, Assieraden

Urnencentrum Nederland Schoonhoven
http://www.urnen.nl
tags:
Gouden en zilveren assieraden, hanger, ring, armband, collier. Goud, zilver en ook witgoud is mogelijk.


In assieraden, ook wel urnsieraden genoemd, kan men een klein gedeelte van de asresten van de overledene bewaren. Het assieraad biedt de mogelijkheid de as van uw dierbare dicht bij u te dragen op een zeer elegante manier. De mooie vormgeving van de assieraden verhult namelijk dat het een assieraad is.

De assieraden kunt u op veel manieren dragen: hangers voor aan een collier of ketting, armbanden en zelfs ringen. De assieraden zijn er in zilver, goud en witgoud in klassieke en moderne stijlen. Zilveren en gouden assieraden zijn het meest voorkomend, witgoud iets minder.

De assieraden van Urnencentrum Nederland zijn uniek omdat de assieraden met de hand worden gesmeed bij een echte zilver- en goudsmit. Daardoor worden de asresten veilig in het assieraad opgeborgen. Een zeer goed sluiting voorkomt het per ongeluk opengaan van het assieraad,  zoals bij veel andere assieraden wel een gebeurt. Het assieraad van Urnencentrum Nederland blijft dicht.Alle assieraden van Urnencentrum Nederland wordem vervaardigd van 14 karaats goud. Of van het 1e gehalte zilver (Sterling zilver) in het geval van zilveren assieraden. In onze assieraden kan ongeveer 1 theelepeltje aan asresten worden bewaard.

De hangers zijn er in een grote verscheidenheid: van een buisje tot een liefdevol hartje en zelfs assieraden hangers die de passie van de overledene weerspiegelen zoals bijvoorbeeld een hoefijzer voor een paardeliefhebber of een assieraden hanger in de vorm van een muzieknootje voor een muzikant. Er zijn ook dierenassieraden hangers met de afdruk van een honden- of kattenpoot waarin een deel van de asresten van uw dierbare viervoeter bewaard kan worden.

Op de website van Urnencentrum Nederland - www. urnen.nl - kunt u de uitgebreide assieraden collectie bekijken. Bovendien is het mogelijk om een vrijblijvend bezoek aan de showroom te brengen, waar u een groot gedeelte van de collectie assieraden kunt bekijken en passen. U bent van harte welkom, maar maakt u van tevoren wel even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.

Urnencentrum Nederland
Achterwetering 6a  Schoonhoven
Telefoon 0182 387904

Trefwoorden: assieraad, Assieraden, Urn, Urnen

Contact Urnencentrum Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Urnencentrum Nederland

12-11-2010

URNEN.NL De afscheids urn, een persoonlijke urn.

Elke gewenste urn is verkrijgbaar. Een grote urn of kleine urn. Elk model urn in een groot aantal kleuren. Een urn voor binnen of een urn voor buiten. Een dieren urn, urn kandelaars, een urn met handbeschildering, kinder urn, fantasie urn, katten urn, glow-in the-dark urn, kameleon urn, urn sieraden . Of een beschermhoes voor de urn. 


Urnencentrum Nederland presenteert, de afscheidsunr van Urnencentrum Nederland thumbnail
22-06-2010

Urnencentrum Nederland presenteert, de afscheidsunr

De Afscheidsurn is een volstrekt nieuwe manier om afscheid te nemen van een dierbaar persoon. De urn kan door de nabestaande op volledig eigen wijze worden beschilderd en beschreven. Hierna wordt de urn afwerkt tot het eindproduct, de Afscheidsurn. Zowel voor binnen- als buitengebruik. Wij denken met de Afscheidsurn in een grote behoeft te voldoen. Men kan eindelijk op geheel eigen wijze afscheid nemen.


17-02-2010

Urnencentrum Nederland

Urnencentrum Nederland heeft een naam verworven die voortkomt uit het leveren van prachtige gedenktekens. Onze urnen worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd en naar keuze voorzien van schitterende handgeschilderde ontwerpen. Urnencentrum Nederland staat voor een discrete en rustige omgeving. Maakt u een afspraak voor een bezoek aan ons centrum om te zien of wij u van dienst kunnen zijn. Edward en Ber van Reden