Vriedak Dakbedekkingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Weistraat 9 , 2871 BK Schoonhoven, Zuid-Holland

E-mail

Over Vriedak Dakbedekkingen

In een land als Nederland met zijn verschillende weersinvloeden heeft uw dakbedekking het zwaar te verduren. De eisen die aan de daken worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker belangrijker en gespecialiseerder wordt.
Vriedak dakbedekkingen renoveert, onderhoudt en brengt daken aan voor de nieuwbouw en de renovatiemarkt. Tot ons klantenbestand behoren (commerciële)instellingen, woningbouwverenigingen, industriële en professionele beheerders en particulieren.
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gemodificeerde bitumen-, kunstof-, EPDM dakbedekking evenals (ambachtelijk) zinkwerk op platte, schuine en hellende daken. De door ons aangebrachte dakbedekking is voorzien van de waterdichte garantie van 10 jaar op materiaal en arbeid.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VriedakDakbedekkingen

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vriedak Dakbedekkingen in Lange Weistraat 9, Schoonhoven Zuid-Holland 2871 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schoonhoven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoonhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoonhoven Zuid-Holland, 2871 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826860]