Wim van der Stelt Fotografie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ring 10 A , 3212 LS Simonshaven, Zuid-Holland

E-mail

Over Wim van der Stelt Fotografie

Fotograaf gespecialiseerd in mode, modelfotografie, eigen fotostudio, bedrijfspresentaties, reclame-uitingen, (bruids)reportages en het concept: DeModelExperience, waarbij u ervaart om een paar uur model te staan met prachtige foto's als resultaat (incl. champagne, modellenlunch, voorbeeldmodel, visagie, hairstyling, enz; Geef een kadobon weg voor zo'n leuke middag!)

Eigen prof. studio met ontelbare mogelijkheden, visagie/kleedruimte, lounge, enz
(studio is te huur voor fotografen, incl. gebruik van apparatuur)

Dit schreef een fashion- en fotocriticus over mij:

"De foto's van de Zuid-Hollandse fotograaf Wim van der Stelt vormen een eclectische samenhang van stijl en creativiteit. Wie met zijn werk wordt geconfronteerd, valt voor de kracht van de expressie, de doelbewuste, krachtige imaging en de subtiele kleurkeuze.
'Ik vind zelf dat ik de wereld afbeeld zoals deze bedoeld is. Wanneer je gaat forceren, wordt een foto al snel anekdotisch en dat doet afbreuk aan de zeggingskracht. Ik werk expressief, maak er mijn eigen werkelijkheid van', aldus Van der Stelt.

Hij doet inspiratie niet alleen in Nederland op. Meerdere keren per jaar reist hij naar het buitenland, o.a. Frankrijk, België maar ook de Verenigde Staten. Wim heeft ontelbare modeshows, opdrachten en vele bekende en ook minder bekende modellen gefotografeerd.

De duidelijke lijn tussen fashion en kunst wordt door geen ander op zo’n wijze uitgedaagd. Elk beeld vertelt een eigen verhaal, waarbij toch de lijn niet ondergeschikt raakt. Wim werkt vanuit zijn passie voor het vak, waarbij techniek en creativiteit samen leiden tot uitzonderlijke resultaten."

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Photographers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wim van der Stelt Fotografie in Ring 10 A, Simonshaven Zuid-Holland 3212 LS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Simonshaven Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Simonshaven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Simonshaven Zuid-Holland, 3212 LS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826560]